• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
WhatsApp yeni gizlilik sözleşmesini onaylamayan hesaplara ne yapacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

WhatsApp, ertelediği ve tepki çeken yeni gizlilik sözleşmesini kabul etmeyenlerin hesaplarının akıbeti hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Aldığı tepki sonrası sözleşmenin onaylanmasına dair güncellemesinin son gününü 15 Mayıs'a erteleyen WhatsApp, kullanıcılarının aklındaki bu önemli soruyu nihayet yanıtladı ve yeni gizlilik sözleşmesini onaylamayanları nasıl bir sürecin beklediğini açıkladı.

HESAPLAR 120 GÜN BOYUNCA PASİF KALACAK
WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs'ta hala kabul etmemiş olan hesaplar birkaç günlük bir süre boyunca hesaplarına gelen mesaj ve aramaların bildirimlerini görebilecek ancak uygulamayı bunları okumak ya da yanıtlamak için kullanamayacak. Yani uygulamaya erişim tamamen sınırlandırılmış olacak.

Ayrıca sözleşmeyi onaylamayan hesaplar 120 gün boyunca 'pasif' olacak ve bu süre zarfında yeni sözleşmeyi geri dönüp kabul etmek mümkün olacak. Eğer 120 gün sonunda hesap yeniden aktif edilmezse otomatik olarak silinecek. Bu da tüm grupların, konuşmaların ve medyanın, eğer o tarihe kadar yedeklenmediyse silinmesi anlamına gelecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri