• DOLAR 32.324
  • EURO 35.099
  • ALTIN 2300.718
  • ...
Kan bağışı acil değil sürekli bir ihtiyaçtır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Antalya İl Yönetimi, salgının etkisiyle kan bağışlarında yaşanan olumsuzlukları birebir konuşup durum hakkındaki bilgileri almak ve kan bağışında bulunmak için Kızılay Kan Hizmetleri Antalya Kan Bağışı Merkez Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette HÜDA PAR Heyetini Kızılay Kan Hizmetleri Antalya Kan Bağışı Merkez Müdürü Doktor Erkan Kaya karşıladı.

Mevcut kan stokunu ve bu konu ile ilgili gerekli olan ihtiyaçların konuşulduğu ziyarette Yumlu, Kızılay’ın halkın her zaman ihtiyaç duyduğu, gerekli kanı bulma konusundaki çalışmasını takdir ettiğini dile getirdi.

Zaman zaman gençlik kollarının aracılığıyla kan bağışı çağrısında bulunduklarını belirten Yumlu, gerekli hassasiyetlerin oluşması konusunda çalışmalarının olduğunu ifade etti.

“Antalya’da yıllık 100 bin kan bağışçısından bağış alınıyor”

“Kan bağışı acil değil sürekli bir ihtiyaçtır” diyen Yumlu, “Bugün Batı Akdeniz Kızılay Bölge Müdürünü ziyaret ederek Kızılay çalışmaları hakkında kendilerinden bilgi aldık. Antalya’mızdan yıllık 100 bin kan bağışçısından bağış aldıklarını ifade ettiler. Bu da ciddi ve Antalya’mız için güzel bir rakam. İnsanların kan ihtiyaçlarını karşılama adına böyle bir kuruluşun olması gerçekten güzel bir şeydir. Biz de bu niyet ile hem kendilerinden sağlıklı bilgiler aldık hem de kan bağışında bulunarak bir nebze olsun kan ihtiyacı duyan insanlara yardımcı olmak istedik. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Tüm halkımızı kan bağışına davet ediyoruz.” dedi.

HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kızılay Kan Hizmetleri Antalya Kan Bağışı Merkez Müdürü  Kaya, Kızılay’ın Antalya’da yapmış olduğu çalışmalar hakkında HÜDA PAR heyetini bilgilendirdi.

Ziyaretin ardından HÜDA PAR heyeti kan bağışında bulundu.  (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir