• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
HÜDA PAR Yalova İl Başkanı Özer'den Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Coronavirus salgınıyla birlikte mağdur edilen küçük esnafın sorunlarının çözülmesi için çalışma yapan Özer, Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin'i ziyaret etti.

Minibüs ve otobüs servislerinin salgın dolayısıyla sıkıntı yaşadığını aktaran Özer, salgın nedeniyle kapalı olan iş yerlerinden alınan vergilerin iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Özer "Kapalı olmalarına rağmen vergilerin iptal edilme yerine ertelenmesi gibi sıkıntılar küçük esnaf için büyük sıkıntı oluşturuyor. Esnafın, minibüs ve otobüsçüler ile küçük esnafın neredeyse tamamında oluşan bu tür sorunların çözülmesi için yetkililerin adım atması elzemdir. Yetkili mercilerin masa başında değil de sahaya inerek esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde görerek çözüm üretmeleri gerekiyor. Aksi halde hali hazırda vuku bulan aksaklıklar çözüme kavuşmadan yeni sorunları beraberinde getirecektir." ifadelerine yer verdi.

Küçük esnafın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için yapılan ziyaretin önemli olduğunu dile getiren Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin, çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR Yalova İl Başkanı ve heyetine teşekkürlerini iletti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir