• DOLAR 32.418
  • EURO 35.447
  • ALTIN 2326.681
  • ...
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 14 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gerçekleştirilen çalışmalara yönelik Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamalarda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak il merkezi başta olmak üzere Bandırma, Burhaniye ve Edremit İlçelerinde çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Olaylarla ilgili yapılan aramalarda; 985 adet sentetik ecza hap, 13,23 gram metamfetamin maddesi, 28,04 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 2 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan (payp) aparat ve bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 11 adet fişek ele geçirildiği ifade edildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığının yaptığı çalışmalara yer verilen açıklamada, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, K.D., F.K. ve S.K. isimli şahısların Balıkesir'e yüklü miktarda sentetik uyuşturucu hap getirecekleri bilgisinin alınması üzerine Altıeylül İlçesinde şüphelilerin kullandıkları araçta arama yapıldığı belirtildi.

Söz konusu araçta yapılan aramada; 18 bin 260 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirilirken şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanıldığı bilgisine yer verildi.

Hakkında yakalama kararı bulunan şahısların gözaltına alınmasına ilişkin bilgilerin paylaşıldığı açıklamada ise, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Balıkesir'de genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Edremit, Gönen, Manyas ve Kepsut ilçelerinde yapılan çalışma ve yol aramalarında aranan 10 şahsın yakalandığı ifade edildi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir