• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Umut Kervanı Siirt'te Regaib Kandili'nde yüzlerce aileye yardım ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kurulduğu günden bu güne ihtiyaç sahibi ilelere yardımda bulunarak muhtaç insanlara umut olan Siirt Umut Kervanı, üç aylar münasebetiyle birçok aileye yardımda bulundu.

Yaptıkları yardım çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Siirt Umut Kervanı Başkanı Ramazan Tokdemir, manevi iklimin başlangıcı olan üç aylar münasebetiyle yıl boyunca yaptıkları yardım çalışmalarını daha da artırarak muhtaçlara ulaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Üç ayların manevi anlamda Müslümanlar için değerli olduğu ve değerlendirilmesi gerektiği belirtilen Tokdemir, yardıma muhtaç olanlara ulaşma noktasında bu mübarek ayların fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Regaib Kandili, münasebetiyle daha önceden tespit edilen çok sayıda aileye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Tokdemir, "Hayırseverlerin ulaştırdığı bağışlarla bu rahmet ikliminde insanların sıkıntılarını gidermek için birçok ailemize giderek yardım ulaştırdık. Üç aylar münasebetiyle yaptığımız yardım çalışmalarını daha da arttıracağız. Yardımlarımızın daha fazla aileye ulaşabilmesi için hayırseverlerimizi bağış yapmaya davet ediyoruz. Muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamak için tüm üye ve gönüllülerimizle daha fazla gayret edeceğiz." diye konuştu. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir