• DOLAR 32.536
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2489.376
  • ...
SON DAKİKA
Android'ten kullanıcılara kolaylık sağlayacak güncelleme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Android işletim sisteminin geliştiricisi ve dağıtıcısı Google, resmi uygulama marketi Play Store’a “Uygulama Paylaşma” özelliği getirdi. Herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymaksızın çalışan bu özellik, Android cihazlardaki “Yakındakilerle Paylaş” özelliğinden faydalanarak çalışıyor. Google, güncellemeyi kademeli olarak tüm Android cihazlardaki Play Store uygulamasına dağıtmaya başladı.

Android uygulama paylaşımı özelliği nasıl kullanılır?
Öncelikle uygulama paylaşımı özelliğine erişmek için ek bir şey yapmanıza gerek olmadığını belirtelim. Google, güncellemeyi otomatik olarak Play Store uygulamasına gönderdi. Bu nedenle manuel olarak bir güncelleme yapmanıza gerek yok, eğer güncelleme telefonunuza gelmişse aşağıda bahsettiğimiz adımları sorunsuz bir şekilde uygulayabilirsiniz.

İşte adım adım Android uygulama paylaşımı:

Adım 1: Google Play Store’u açın ve “Uygulamalarım ve Oyunlarım” bölümüne girin.

Adım 2: Üst kısımdaki sekmeler arasından “Paylaş” sekmesine dokunun.

Adım 3: Bu kısımda Play Store size uygulama gönderme veya alma seçenekleri sunacak. Kendi cihazınızdan başka bir cihaza uygulama göndermek için Gönder butonuna dokunun.
android uygulama paylaşma

Adım 4: Akabinde Play Store, hangi uygulamaları göndermek istediğinizi seçmenizi isteyecek. Açılan sayfadan bir uygulama seçin.

Adım 5: Hemen akabinde Play Store, telefonunuzu otomatik olarak gönderme moduna sokacaktır.

Bu aşamada karşı taraftaki cihazın, gönderdiğiniz uygulamayı almak için “Uygulamalarım ve oyunlarım” menüsünden “Paylaş” sekmesine gelip “Al”a dokunması gerekiyor. Sonraki aşamada Play Store, gönderme modunda hazır bekleyen telefonu buluyor ve her iki telefon arasında uygulama paylaşımı gerçekleşiyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir