• DOLAR 32.521
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2423.139
  • ...
AK Partili Zengin: Kılıçdaroğlu'nun söylediği ifade üzüntü vericidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zengin, "İfade şöyle: 'Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır'. Bu ifadeyi reddediyoruz. Bu ifade yanlıştır. Sadece 'Yanlıştır' deyip geçemeyiz. Bence Sayın Kılıçdaroğlu, bu sözün nereye varacağını yeteri kadar muhakeme etmemektedir. Çünkü bu, bir hatadan öte çok vahim bir ifadedir." diye konuştu.

Bir suçu, birden fazla kişi tarafından işlenmişse, birden fazla sanık varsa ya da bir suçun bir azmettiricisi varsa suçluyu tespit etmenin oldukça zor olduğuna işaret eden Zengin, şöyle konuştu:

"Birden fazla suçlu, sanık varsa, biri suçu üstlenmeye çalışır ya da suçu bir başkasının üstüne atmaya çalışır. Bazen asıl faille, azmettiriciyle anlaşarak bir kişiyi hedef gösterirler. Bazen biz şahitlerde görürüz. Şahitler, gerçek failin aslında bulunmasını istemezler, hedefi değiştirmek isterler. Olay çözülebilecekken, failin ortaya çıkmaması için bir karmaşa yaratmaya çalışırlar. Buradan baktığımızda, 13 vatandaşımızın şehadetiyle alakalı sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği ifade son derece rahatsız edici, üzüntü verici ve failin kim olduğunun ortaya çıkmasını örtmeye yönelik bir tavırdır."

Bu haberler de ilginizi çekebilir