• DOLAR 32.547
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.542
  • ...
HÜDA-PAR Teşkilatlanmasını Sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Tüm Türkiye`de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, İzmir, Ağrı, Mersin, Konya ve Diyarbakır`da ilçe teşkilatları kurdu.
 
Bornova ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR`ın teşkilatlanması hızla devam ederken kurulan bir diğer ilçe İzmir`in Bornova ilçe teşkilatı oldu.
 
Parti merkezlerinden aldıkları yetki belgesi ile kaymakamlığa başvuran ve aldıkları alındı belgesi ile resmen kurulduklarını ifade eden HÜDA PAR Bornova ilçe teşkilat başkanı Ferhan Genç, basına açıklamada bulundu. Genç, "Evraklarımızla kaymakamlığa başvurduk ve akabinde almış olduğumuz alındı belgesi ile HÜDA PAR Bornova İlçe teşkilatımızı resmen kurmuş bulunuyoruz. Amaçlarımızdan en önemlisi toplumu sistemle değil, sistemi toplumun inanç değerlerine uyumlu hale getirmektir. Bu vesile ile ilçe teşkilatımız tüm İslam alemine ve Bornova halkımıza hayırlı olsun" dedi.
 
Doğubayazıt ilçe teşkilatı kuruldu
Ağrı`nın Doğubayazıt ilçesinde Kaymakamlığa verilen dilekçe ile HÜDA PAR İlçe Teşkilatı kuruldu.
 
Doğubayazıt Kaymakamlığı önünde açıklama yapan HÜDA-PAR Doğubayazıt İlçe Başkanı Cemal Arvas, "Doğubayazıt ilçe teşkilatını kurmak için Kaymakamlık makamına müracaatımızı yaptık. Partimizin Doğubayazıt halkına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Partimizin hayır, hak ve adalet üzere çalışmalarına aday olduğunu ve bu adaylığını da en güzel şekilde yürüteceğine inancımız tamdır. Temennimiz hayırlı çalışmalara vesile olmasıdır" dedi.
 
HÜDA PAR Tarsus ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı M. Ali Kutan, beraberindeki parti yetkilileri ile Tarsus Kaymakamlığına dilekçe vererek HÜDA PAR Tarsus İlçe Teşkilatı`nın resmen kurulduğunu açıkladı.
 
İlçe teşkilatının kurulması için verilen dilekçeden sonra bir açıklama yapan HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı M. Ali Kutan, "Şu andan itibaren Tarsus İlçe teşkilatı kurulmuş bulunmaktadır. Henüz uzun ve zahmetli bir yolun başlangıcındayız. Bu hak yolda mazlum ve mustazafların sesi olacağımızı buradan belirtiyor, HÜDA PAR, halkımıza, ümmetimize ve tüm İslam alemine hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 
HÜDA PAR Tarsus İlçe teşkilatında, ilçe Başkanı M. Ali Kutan, ilçe İdare Kurulu Üyesi, Metin Er, Mustafa Erdinç, Süleyman Sımsıkı, İlhan Aldemir bulunuyor.
 
Çamlıyayla ilçe teşkilatı kuruldu
Mersin`de kurulan HÜDA PAR il teşkilatının ardından Çamlıyayla ilçe kaymakamlığına verilen dilekçe ile Çamlıyayla ilçe teşkilatı kuruldu.
 
Kaymakamlığa verilen dilekçenin ardında kurulan Çamlıyayla ilçe teşkilatı ilçe İdare Kurulu Üyesi Ahmet Erdine yaptığı açıklamada, "Partimizin bize verdiği izin doğrultusunda ilçe teşkilatımızın kuruluş dilekçesini sunduk. Burada aldığımız alındı belgesin ile resme kurulduk. Partimizin tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyoruz "dedi.
 
HÜDA PAR Tarsus İlçe teşkilatında, ilçe Başkanı Latif Akpınar, ilçe İdare Kurulu Üyeleri, Ahmet Erdine, Hasan Palancı, Kasım Beyaz, Seyhan Ateş bulunuyor.
 
Silvan ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA-PAR Silvan İlçe Teşkilatı, ilçe kaymakamlığına verilen dilekçeyle resmen kuruldu.
 
HÜDA PAR Silvan ilçe başkanı Sıtkı Batı, kaymakamlık çıkışında yaptığı açıklamada, HÜDA PAR`ın il ilçe teşkilatlarını kurmayı sürdürdüğünü belirterek, "Silvan teşkilatı olarak da ilçe kaymakamlığına dilekçemizi verdik. Bundan sonra halkımıza en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Konya ilçe teşkilatları bir bir kuruluyor
HÜDA PAR, Konya merkez Karatay, Meram ve Selçuklu ilçe teşkilatları kaymakamlıklara verilen dilekçelerle resmen kuruldu.
 
Karatay, Meram ve Selçuklu İlçe Teşkilatlarının başına sırası ile İsa Dal, Rıfat Yılmaz, Ramazan Erman getirildi.
 
Kaymakamlığa verilen dilekçenin ardından kısa bir açıklama yapan Karatay İlçe Başkanı İsa Dal; "Karatay ilçe teşkilatını, Kaymakamlığa verdiğimiz dilekçe ile resmen kurmuş bulunmaktayız. Bu yolda bizleri destekleyen herkese teşekkür eder, Allah yaptığımızı kendisi için kabul eder inşallah" dedi.
 
Meram İlçe teşkilatı Rıfat Yılmaz ve Selçuklu İlçe Teşkilatı Başkanı Ramazan Erman Kaymakamlığa verdikleri dilekçenin ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaklarını ve bu yolda dua ve destek beklediklerini dile getirdiler.
 
HÜDA PAR Elazığ il teşkilatı açılışına davet
Öte yandan bir süre önce teşkilatlanma çalışmaları tamamlanan Elazığ`da da il binasının açılışının 9 Mart cumartesi günü yapılacağı bildirildi.
 
HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı A.Celil Demir yaptığı açıklamada, Merkez ilçe teşkilatlanmasını bitirdiklerini, Kovancılar, Palu ve Maden ilçelerinde ise teşkilatlanmanın bitme aşamasına geldiğini söyledi.
 
Demir, 9 Mart cumartesi günü yapılacak açılışa HÜDA-PAR Genel İdare Kurul üyelerinin büyük çoğunluğunun katılacağını belirterek, "Bu vesileyle tüm Elazığ halkını açılışımıza davet ediyor hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu. (Yunus Şani, Ramazan Zeren, A. Hakim Kurt, Yusuf Batı, M.Ata Doğu, Yasin Kavaklı - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir