• DOLAR 32.526
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2489.549
  • ...
SON DAKİKA
Malatya’da kumar operasyonunda 33 kişiye cezai işlem uygulandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından kentte yürütülen çalışmalar neticesinde Covid-19 kurallarına uymayanlara kesilen para cezalarının yanında tabanca, tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu hakkında Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Battalgazi ilçesi Cezmi Kartay caddesinde yapılan denetimlerde ruhsatsız bir işyerinin lobi kısmında ve birinci katında oyun oynayan ve sosyal mesafeye uymayan 28 kişiye cezai işlem uygulanırken, ruhsatı bulunmayan işyeri hakkında ise gerekli tutanağın tanzim edildi. Büyük Hüseyinbey Mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 5 kişiye idari para cezası uygulandı, şahıslara Covid-19 tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle idari yaptırım ve kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan işletmeci hakkında adli işlem yapıldı." ifadeleri yer aldı.

Açıklamanın devamında yapılan çalışmalarda, 2 adet tabanca, 18 adet fişek, 3 ruhsatsız tüfek, 10,45 gram metamfetamin, 16 gram kannobinoid, ve 8 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir