• DOLAR 32.594
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2509.876
  • ...
Kuzuları telef olan besiciye 90 adet kuzu hediye edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Bingöl Valiliğin talimatı ile harekete geçen Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır ve Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu’nun çalışmaları sonucunda yapılan dayanışmayla, mağdur besiciye 90 adet kuzu hediye edildi.

Mağduriyeti giderilen besici Aral, duruma sevinerek "Mağduriyetim giderildi, yeni kuzularım geldi. Herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Konu hakkında konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Bahadır, besicinin zararının karşılanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Sayın Bakanımız ve Sayın Valimizin talimatı doğrultusunda yetiştiricimizin mağduriyetinin giderilmesi noktasında bir çalışma başlattık. Büyük bir dayanışma örneği gösterildi. 90 kuzuyu besicimiz Cengiz Aral’a teslim ettik. Yetiştiricilerin her türlü sıkıntısında yanlarındayız.”

Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kaysadu ise besici Aral’ın mağduriyetinin dayanışma ile giderilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir