• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Esnaf Kabine toplantısından çıkacak kararları bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 günlük Rize programı nedeniyle pazartesi günü yapılamayan kabine toplantısının, bugün Beştepe'de yapılması planlanıyor.

Hem ülke gündeminin hem de dış gündemin ele alınacağı kabine toplantısında, öncelikle uygulamaları devam eden Coronavirus tedbirleri değerlendirilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kabineye brifing vereceği toplantıda okulların kontrollü şekilde açılmasına bağlı olarak önümüzdeki dönemde atılacak adımlar ele alınacak. Toplantıda dünyadaki aşı araştırmaları ve yerli aşı çalışmalarındaki son durum değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda kısıtlamalarla ilgili yeni kararlar alınması bekleniyor. Hafta içi kısıtlamalarında saatlerin daraltılabileceği, başta lokantalar olmak üzere il bazında kontrollü esnetmeye gidilebileceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa yönelik tedbirlerle ilgili daha önce "Vakaların belirli bir sayının altına düşmesiyle birlikte esnafımıza yönelik kısıtlamaların kademeli olarak gevşetilmesiyle ilgili takvimi de başlatmayı planlıyoruz." açıklamasını yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından alınan kararları kamuoyu ile paylaşacak. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir