• DOLAR 32.386
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2326.566
  • ...
Bingöl basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

BİNGÖL ONLİNE GAZETESİ: Ova köylerinde şehir görüntüsü

GAP kapsamında yürütülen projeler kapsamında aktarılan kaynakla Bingöl merkeze bağlı 17 ova köyünün alt ve üst yapı sorunları çözüme kavuşturuluyor. Kilitli parke taşlarıyla yenilenen köy içi yollar modern bir görünüm oluşturuyor.

 

BİNGÖL GAZETESİ: Ölümden döndüler

Karlıova`da araçları kara saplanan 13 öğretmen ölümden döndü. Donma tehlikesine rağmen yoğun tipide ana yola kadar yürüyen 3 öğretmenin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, 4 saatlik bir çalışmanın ardından öğretmenleri kurtardı. Bingöl`ün Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay Köyü`nden ilçe merkezine gitmek için yola çıkan 13 öğretmeninin bulunduğu servis aracı, ilçe merkezine 10 kilometre kala yoğun kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle yolun kapanması sonucu mahsur kaldı.

 

BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ: Çiftçilere `soğuk` uyarısı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, meteorolojik verilere dayanarak kentte zirai don ve buzlanma olayına karşı çiftçileri uyardı. İl Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü`nün uyarısına göre, 5-6 Mart 2013 tarihlerinde Bingöl, Elazığ, Tunceli, Malatya ve Adıyaman çevresinde zirai don ve buzlanmanın etkili olmasının beklendiği bildirildi. Açıklamada, zirai don olayına karşı Bingöl`deki çiftçilerin dikkatli olması ve gerekli tedbirleri alarak hazırlıklı olması gerektiği belirtildi.

 

BİNGÖL KENT HABER GAZETESİ: İki ayda 478 olay yaşandı

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Bingöl`de 2013 yılı Ocak ve Şubat ayları içerisinde 478 olay meydana geldiğini açıkladı.

 

BİNGÖL HABER 12 GAZETESİ: Çalınan kalaşnikof toprağa gömülü bulundu

Bingöl`de, 2 Mart tarihinde korucunun evinden çalınan Kalaşnikof marka bir silah ve silaha ait 4 şarjör, toprağa gömülü halde bulundu.
Bingöl`ün Genç ilçesinde, 2 Mart tarihinde korucunun evinden çalınan Kalaşnikof marka bir silah ve silaha ait 4 şarjör, toprağa gömülü halde bulundu.

 

BİNGÖL OLAY GAZETESİ: Toki konutlarında yangın

Bingöl`de 2003 depreminin ardından yapılan TOKİ konutlarında elektrik tesisatından kaynaklı yangın çıktı. Bunun TOKİ`de çıkan ilk yangın olmadığını belirtilirken, yangının kalitesiz elektrik malzemesi kullanımından kaynaklandığı iddia edildi. ( Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir