• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bursa eğitim günleri başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bursa Eğitim Günleri başlıyor. Öğretmenlerin eğitimine yönelik olarak gerçekleştirilecek organizasyonda farklı tarihlerde toplam 10 oturum planlandı. 7 Mart`ta başlayacak oturumlar 2 Mayıs`ta sona erecek.

 

Dünyanın hızla değiştiğini ve geliştiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, \"Artık el yordamı ile çalışma dönemi sona erdi. Eğitimcilerimizin kendilerini yenilemelerini ve gelişen Dünyaya ayak uydurmalarını arzu ediyoruz. Bu projeyle gerçekleştirilecek öğretmen eğitimleriyle yeni yöntem ve tekniklerin paylaşılarak başarının artırılmasını hedefliyoruz\" dedi.

 

Eğitim günlerine 7 merkez ilçede görevli Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, İngilizce, Edebiyat, Felsefe, Psikoloji, Sosyoloji ve Rehber öğretmenler katılacak. Üniversitelerle iş birliği içinde gerçekleştirilecek eğitimlerden yaklaşık 6 bin öğretmen yararlanacak. Eğitimlerin ilki 7 Mart tarihinde Hilton Oteli Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Eğitimlere 7 Merkez İlçe dışındaki öğretmenler de katılabilecekler. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir