• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
Körfez ülkelerinde yeni bir siyonist fitne kurumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haberde, “Körfez Ülkeleri Yahudi Cemaatleri Birliği yeni bir Yahudi örgütü olup Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Umman, Suudi Arabistan, Katar ve Kuveyt'te yaşayan Yahudiler için kuruldu.” ifadeleri yer aldı.

Habere göre, söz konusu örgütün kurulmasının amacı, Körfez Yahudilerine sözde dini inançlarına uygun helal gıda, dini eğitim, evlilik ve boşanma gibi konularda yardımcı olmak.

Siyonist basını, yeni Yahudi örgütünün, Körfez ülkelerindeki "Yahudi yaşamının" büyümesinde katkıda bulunacağını ve bu dine inananların refah seviyesini yükselteceğini belirtiyor.

Aldığı kararlarla İslam âleminin sert tepkilerini çeken BAE ve siyonist işgal rejimi arasında son yıllardaki yakınlaşmanın bir sonucu olarak, geçtiğimiz aylarda farklı ülkelerden gelen 3 bine yakın siyonisit "BAE Yahudi Topluluğu"nu kurmuş ve resmi olarak Twitter hesabını açmıştı.

Siyonist işgal rejimi ile BAE arasında 15 Eylül 2020'de Beyaz Saray'da düzenlenen resmî törenle "ilişkilerin normalleştirilmesine" yönelik anlaşmalar imzalanmıştı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir