• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Elazığ basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Elazığ`da yayımlanan gazetelerde öne çıkan başlıkları şu şekilde:

 

ELAZIĞ BİRLİK GAZETESİ: Yaz saati başlıyor!

 

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatler 31 Mart Pazar günü saat 03.00`ten itibaren 1 saat ileri alınacak.

 

FIRAT GAZETESİ: İhracatta aslan payı madenin

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 2013 Şubat ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Elazığ`da şubat ayında 22 milyon 669 bin Dolar tutarında ihracat gerçekleştirildi.

 

GÜNE BAKIŞ GAZETESİ: İl Genel Meclisinde 3 madde görüşüldü

 

Dün başlayan İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları bugün yapılan 2. oturumla devam etti. Toplam 3 maddenin görüşüldüğü toplantıda, tüzel kişiliklerini kaybeden Hankendi ve Gezin Beldelerinin borçlanma talebi Plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

 

HAKİMİYET GAZETESİ: Vekaleten atananlar haklarını istiyor

 

Boş kadrolara vekil olarak atanan memurlar, kadronun tüm sorumluluklarını üzerine alıyor. Ama vekil memura ek görev için yapılan ödemeler görev bittiğinde sona eriyor.

 

NURHAK GAZETeSİ: Kadın çiftçiler yarıştı

 

2013 Yılı \"Kadın Çiftçiler Yarışıyor\" bilgi ve proje yarışmasının merkez ilçe ön elemesi yapıldı.

 

YENİUFUK GAZETESİ: Kovancılar`da depremin etkileri sürüyor

 

Kovancılar ilçesinde 8 Mart 2010 tarihinde meydana gelen depremde göçük altından sağ kurtulan, 17 günlük Helen bebeğin babası Burhanettin Yüksel yaşadıklarını ve deprem sonrası köylerinde gerçekleşen değişiklikleri anlattı.

 

TURAN GAZETESİ: \"Karara itiraz edeceğiz!\"

 

Geçtiğimiz ay tartışmaların damgasını vurduğu Elazığ Belediye Meclisi`nde bu ay aksine toplantılar keyifli geçiyor. Üçüncüsü yapılan mart ayı oturumlarında toplam dört madde görüşüldü. Toplantıda Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu`nun matematik dersi vermesi ve su faturalarındaki katı atık bedelinin mahkeme kararıyla durdurulmasını sevinçle karşıladığını ancak yine de karara itiraz edeceklerini söylemesi dikkat çekiciydi.

 

YENİÇAĞ GAZETESİ: Engelliler gündemde

 

Elazığ Engelliler Platformu, Elazığ`da yaşayan görme, işitme ve ortopedik engellilerin sorunlarını dile getirmek için bir araya geldi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir