• DOLAR 32.316
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2293.174
  • ...
İdil`de `Gönül Elçileri` projesi İdil`de tanıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Başbakanın eşi Emine Erdoğan`ın himayelerinde Türkiye genelinde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" idil`de düzenlenen bir programla tanıtıldı.
 
Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Mustafa İmamoğlu, eşi Emel İmamoğlu, Cumhuriyet Savcısı Onur Büyükhatipoğlu, İdil Hakimi Ayşen Büyükhatipoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Ergen, İl Müdür Yardımcısı Fatma Elçi ve vatandaşlar katıldı.
 
Açılış konuşması yapan Kaymakam İmamoğlu, "Gönül Elçileri projesi ile sosyal hizmet kuruluşlarında görev yapan kamu görevlilerine yardımcı olmak üzere gönüllü vatandaşlarımızın elini taşın altına koyması sağlanmaktadır. Aslında bizim insanımız inancımızın ve kültürümüzün bir gereği olarak zaten bu şekilde yardım faaliyetlerinin içerisinde bulunmaktadır. Bu proje sayesinde yardım faaliyetlerinde bulunmak isteyen vatandaşlarımıza adeta bir yol gösterme, yönlendirme görevi yerine getirilmektedir" diyerek toplantıya katılan davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
Kaymakam konuşmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Ergen ve Müdür Yardımcısı Fatma Elçi slayt ve kısa film gösterimleri eşliğinde "Gönül Elçileri Projesi" ve bu projenin bir alt kademesi olan "Koruyucu Aile" hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.
 
Program bitiminde görevliler tarafından "Gönül Elçileri Projesi" başvuru formunu dağıtılarak, tüm katılımcılar "Gönül Elçisi" olmaya davet edildi. (M.Salih Baştuğ - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir