• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...
Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 21 Şubat Pazar günü yapılacak olan 2020-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2020-ALES) katılacak adaylardan nüfus cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ile bir adet biyometrik fotoğrafı yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi hususunda Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü 21 Şubat Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında, TCKK ilişkin değerli bedel tahsilatının Vergi Dairesi Müdürlüklerince, anlaşmalı bankalar ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yapılmaması halinde değerli kağıt bedeli tahsilatı yapılmadan sınava katılacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı başvurusunun alınması sağlanarak Geçici Kimlik Belgesi düzenleneceği ifade edildi.

İlk mesai gününde değerli kâğıt bedelinin yatırılmaması halinde kimlik kartı başvurusunun iptal edileceği bilgilerine yer verildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir