• DOLAR 32.512
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2436.287
  • ...
Kervan FM`den `Milyarlarca Salâvat Kampanyası`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Salâvat kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Kervan FM Genel Yayın Yönetmeni Ökkeş Korkmaz, radyolarının yayın hayatına başladığı günden bu yana Rasulullah`ın dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Nisan ayında düzenlenen kutlu doğum etkinliklerinde bu kampanyalarla destek olduklarını söyledi.
 
Kervan FM hakkında kısaca bilgi veren Ökkeş Korkmaz, Kervan Radyo Yayıncılık olarak prensiplerinin; İslami değerlerimizin öğrenilmesi, öğretilmesi, araştırılması, yaygınlaştırılması yolunda yayınlar yaparak sosyal yapımızın manevi yönden güçlendirilmesine ve yeni nesillerin İslam medeniyeti ekseninde yetişmelerine katkı sağlamak olup İslami Medeniyet perspektifinden hareketle selefi salihinden aldığımız değerleri günümüz şartlarında geçerliliği olan programlarla bilinçli toplum inşasını gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Ayrıca, ilim, irfan, fikir, tarih, kültür, din, ahlak, iktisat, sanat gibi sahalarda toplumun her yönden gelişmesine ve insanların üretkenliğine katkıda bulunacak programlar sunduklarını söyledi.
 
Salâvat kampanyasının amacının, İnsanların günlük uğraşlarında boş ve faydasız konuşmalardan sıyrılıp ağızlarını zikir ve salavatlara alıştırmak olduğunu dile getiren Korkmaz; "Kutlu doğum münasebeti ile Nisan ayında Gaziantep Peygamber Sevdalıları Platformu`nun yapacağı Kutlu Doğum etkinliğine kadar sürdüreceğimiz bu kampanyayla zikir ve salavatlarla insanları Peygamber (s.a.s.)`e biraz daha yakınlaştırmayı arzuluyoruz" dedi.
 
Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri Milyarlarca Salavat Kampanyası Gaziantep halkı tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Korkmaz, ilk sene Bir milyar küsur salavat topladıklarını, ikinci sene ise bu sayıyı ikiye katlayarak iki milyar salavat topladıklarını bu seneki hedeflerinin ise beş milyar olduğunu bildirdi.
 
Nisan ayında yapılacak Kutlu Doğum etkinliğine kadar radyo dinleyicilerinin belirledikleri ve çektikleri salâvat adetlerini (0 342) 215 10 20 -215 29 30 telefon numaralarına veya www.kervanfm.com.tr adresine girerek ziyaretçi defterine yazarak gönderebilecekler. (Mustafa Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir