• DOLAR 32.513
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2434.734
  • ...
Melih Gökçek`e Haber Vermedi İşinden Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kavlak,yaptığı açıklamada, Altındağ`daki Yunus Emre Halk Çarşısı`ndaki yangında itfaiyenin başarısız olmasının söz konusu olmadığını belirterek, ``İkazdan 4 dakika sonra itfaiye ekiplerimiz gitti. Canla başla çalışarak, büyük bir yangını ancak 3 saatte kontrol altına alabildiler`` dedi.

``İtfaiye Daire Başkanımız, maalesef Belediye Başkanımıza yangını haber vermedi`` ifadesini kullanan Kavlak, şunları kaydetti:

``Başkanımız, İtfaiye Daire Başkanını, Ankara`da itfaiyenin müdahale ettiği önemli bir olayla ilgili kendisine bilgi vermediği için daha önce uyarmıştı. `Saat kaçta olursa olsun. Ankara`da önemli bir yangın olduğunda, itfaiyeyle ilgili önemli bir konu olduğunda, saat kaçta, nerede olursa olsun benim bilgim olacak. Yatıyorsam uyuyorsam uyandırıp bana bilgi vereceksiniz` demişti. Ancak bu yangında maalesef saat gece 12.00`de yangın çıkmasına ve saat 03.00`te yangın söndürülmesine karşın, Başkan zaten o saatte kendi bürosunda çalışıyordu. O saatte başka bir yerden gelen telefon üzerine tesadüfen yangından bilgi sahibi oldu. Bunun üzerine İtfaiye Daire Başkanını arayarak, `Nedir? Böyle bir yangın mı var?` diye sordu. İtfaiye Daire Başkanı da `Evet efendim. Böyle bir yangın var. Yangını biz şu anda söndürdük` diyor, saat 03.00`te. Başkan da bunun üzerine diyor ki `Kardeşim ben size daha önce bana her ne olursa olsun haber verin dedim. 685 iş yerinin, esnafın iş yerinin yandığı bir yangını bana haber vermiyorsanız o zaman ben sizle çalışmam` diyerek, görevden el çektirdi.``

 

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir