• DOLAR 32.39
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2325.83
  • ...
MÜSİAD`dan Bakana sağlık raporu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - MÜSİAD İzmir şubesi ev sahipliğinde 08 - 09 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan MÜSİAD Genel İdare (GİK) toplantısında konuk olacak Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu`na, MÜSİAD Batman şubesi, "İlin sağlık sorunları ve Öneriler" konulu bir sağlık raporu sunacak.
 
Bu toplantıda MÜSİAD Batman Şube Başkanlığı tarafından hazırlanan "İlin sağlık sorunları ve Öneriler" konulu bir rapor MÜSİAD Başkanı Suad Özdemir, sağlık sektör kurulu üyeleri ve aynı zamanda Dünya Hastanesi sahibi olan Memduh Duman tarafından bakana takdim edilecek.
 
MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, toplantının Türkiye genelinde birçok konuya neşter vuracak konuları içerdiğini ve Batman şubesi olarak bu önemli toplantıda şehrimizin sorunlarının tespiti ve çözüm öneriyle ile ilgili hazırlamış oldukları bir raporu Bakana teslim edeceklerini söyledi. Özdemir, "Rapor Sağlık sektör kurulumuz, il Sağlık müdürlüğü ve Dünya Hastanesinin çalışmalarıyla hazırlanarak, ilimizin sağlık sorunlarının tümünün ele alınacağını belirtmek isterim" dedi.
 
MÜSİAD Heyeti 08-09 Mart tarihlerinde 2 gün sürecek toplantıya katılmak üzere yarın İzmir`e gidecek.
(M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir