• DOLAR 32.315
  • EURO 35.118
  • ALTIN 2291.07
  • ...
HÜDA PAR İl Teşkilatları Bir Bir Kuruluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Aralık 2012`de kurulan ve Türkiye genelinde teşkilatlanmaya hız veren HÜDA PAR, Konya, Osmaniye ve Bitlis`te de çalışmalarını tamamlayarak il teşkilatlarını kurdu.
 
Konya İl teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Konya İl Başkanı Halis Özelçi, beraberindeki parti yetkilileri ile valiliğe dilekçe vererek HÜDA PAR Konya İl Teşkilatı`nın resmen kurulduğunu açıkladı.
 
İl teşkilatının kurulması için verilen dilekçeden sonra bir açıklama yapan HÜDA PAR Konya İl Başkanı Halis Özelçi; "Şu andan itibaren Konya İl teşkilatı kurulmuş bulunmaktadır. Henüz uzun ve zahmetli bir yolun başlangıcındayız. HÜDA PAR, halkımıza, ümmetimize ve tüm İslam alemine hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 
Konya HÜDA PAR İl teşkilatında, İl Başkanı Halis Özelçi, İl İdare Kurulu Üyesi, Ahmet Taşkın, Mehmet Yılmaz ve Kutfettin Yılmaz bulunuyor.
 
Osmaniye HÜDA PAR il teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Osmaniye İl Başkanı Osman Aslan ve beraberindeki parti yetkilileri, valiliğe dilekçe vererek HÜDA PAR Osmaniye İl Teşkilatının kurulduğunu açıkladı.
 
İl teşkilatının kurulması için verilen dilekçeden sonra bir açıklama yapan HÜDA PAR Osmaniye İl Başkanı Osman Aslan, "Şu andan itibaren HÜDA PAR`ın Osmaniye il teşkilatı kurulmuş bulunmaktadır. Tüm halkımıza hayırlı olsun. Bundan sonra ilçe teşkilatlarımızı kurmaya yönelik çalışmalarımız olacaktır. HÜDA PAR olarak siyasete yeni bir bakış açısı, farklı bir anlayış ve yenilikler katacağız" diye konuştu.
 
HÜDA PAR Bitlis merkez ilçe teşkilatı kuruldu
Bitlis`te kurulan HÜDA PAR il teşkilatının ardından bugün de valiliğe verilen dilekçe ile merkez ilçe teşkilatı kuruldu.
 
Valiliğe verilen dilekçenin ardında kurulan merkez ilçe teşkilatı başkanı Uğur Ölekli yaptığı açıklamada, "Partimizin bize verdiği izin doğrultusunda il valiliğine merkez ilçe teşkilatımızın kuruluş dilekçesini sunduk. Valilikte aldığımız alındı belgesin ile resme kurulduk. Partimizin tüzüğü doğrultusunda hareket ederek insanlara faydalı olmaya çalışacağız. Hiç kimsenin fikir ve ideolojisine bakmaksızın her kesime hizmet sunacağız. Kendi hayatımızda İslami ve insani prensipleri uygulayarak yaşamaya çalıştığımız gibi tüm toplumumuzda bu prensiplerin yaşanması için mücadele edeceğiz. Haktan ve hakkaniyetten ayrılmayacağız. Temiz, dürüst ve ahlaki bir siyasetin nasıl yapıldığını bu topluma inşallah göstereceğiz. İnşallah bizler zalimin, zorbanın ve despotların yanında değil, mazlumun, mağdurun ve kimsesizlerin yanında bulunacağız. Partimizin Bitlislere ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını temenni ederim."dedi.
 
Teşkilatta yer alan isimler: başkan Uğur Ölekli, Ferit Arslan, Maşallah Demirkol, Servet Salgın ve Caner Alptekin `den oluşuyor.
 
Tatvan ilçe teşkilatı kuruldu
Türkiye geneli teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), Tatvan teşkilatını kurdu.
 
Teşkilatlanma için gerekli olan evrakları tamamlayarak Tatvan Kaymakam`lığına veren Tatvan HÜDA PAR İlçe Teşkilatı Kurucu üyeleri teslim ettikleri evraklarla ilçe teşkilatını resmen kurdular.
 
Kaymakam`lık çıkışında kısa bir açıklama yapan Tatvan Hüda-Par İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Yürek, HÜDA-PAR Tatvan teşkilatını kurmak için Tatvan Kaymakam`lığına evraklarımızla birlikte başvurduk. Evraklarımızın işleme konulmasıyla ilçe teşkilatını resmen kurmuş olduk. Hür Dava Partisi`nin özelde Türkiye halkına genelde de tüm dünya Müslümanlarına hayırlı olsun" dedi.
 
Tatvan Teşkilatı Yönetim Kurulu Erkan Yürek, Nurullah Kartal, Eşref Batdur, Sedat Gül, Çetin Gülmüş`ten oluşuyor.
 
Ceyhan ilçe teşkilatı kuruldu
2012 Aralık ayında kurulan HÜDA-PAR Akdeniz bölgesinde il ve ilçe teşkilatlanmasını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Adana ve ilçelerinde teşkilatlanmasını sürdüren HÜDA-PAR`ın Ceyhan ilçe teşkilatı da sürdürülen yoğun bir temponun ardından Ceyhan ilçe kaymakamlığına verilen dilekçeyle resmen kuruldu.
 
Kurucu üyelerle birlikte ilçe kaymakamlığına başvuruda bulunan HÜDA-PAR Ceyhan ilçe Başkanı Kenan Solak, kaymakamlık önünde yaptığı kısa açıklamada, `Kaymakamlığa dilekçemizi verdik, ilçe teşkilatımız resmen kuruldu. Partimizin başta Ceyhan halkı olmak üzere tüm İslam ümmetine hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyoruz` dedi.
 
Kayseri Melikgazi ve Talas ilçe teşkilatları kuruldu
Kayseri`de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, Melikgazi ve Talas ilçe teşkilatlarını da kurdu.
 
Melikgazi ilçe başkanı İhsan Özdemir, Kayseri valiliğine verilen dilekçe ve alınan `Alındı` belgesiyle ilçe teşkilatının resmen kurulduğunu açıkladı.
 
Yetki belgesini alan Talas İlçe Başkanı Yılmaz Yolci da, yapılan resmi işlemlerin ardından kayseri Talas İlçe Teşkilatının kurulduğunu açıkladı. HÜDA PAR`IN tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileyen Yılmaz Yolci, "Çalışmalarımıza da en kısa zamanda başlayacağız ve siyasete yeni bir renk getireceğiz inşallah" dedi.
 
HÜDA- PAR Çukurova ilçe teşkilatı kuruldu
Hür Dava Partisi Çukurova ilçe teşkilatı Adana Valiliği`ne verilen dilekçeyle resmen kuruldu.
 
İlçe teşkilatının kuruluşun ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA-PAR Çukurova İlçe Başkanı Hüseyin Ayaydın; "Partimizin Çukurova İlçe Teşkilatını kurmak üzere ilgili evrakımızı Adana Valiliği`ne sunduk. Evrakımızın işleme konulmasıyla ilçe teşkilatımız resmen kurulmuş oldu. İlçe teşkilatımızın kuruluşu, Allah`ın izniyle hayır yolunda atılmış bir adımdır. İlçe halkımıza ve tüm milletimize hayırlı olsun" dedi.
 
Öte yandan; HÜDA PAR`ın Çukurova İlçe Teşkilatında Hüseyin Ayaydın, ilçe başkanı olarak yer alırken; İlçe İdare Kurulu ise Ramazan Erdem,İsmail Yıldırım, Mithat Durmaz ve Nihat Ölmez isimlerinden oluştu.
 
Adıyaman merkez ilçe teşkilatı kuruldu
Adıyaman İl teşkilatının kurulmasının ardından bugün Merkez İlçe teşkilatı da resmen kuruldu. Merkez ilçe teşkilatına Cemil Özdaş getirildi.
 
Resmi evrakların teslim edilip, alındı belgesinin alınmasının ardından kısa bir açıklama yapan Özdaş, "Hür Dava Partisi Adıyaman teşkilatı olarak tek amacımız hak yolda halka hizmet etmektir. Daha önce sivil toplum kuruluşu olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerimizle halkımızın gönlünde nasıl yer ettik ise ayni azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Biz inanıyoruz ki hak ve hakikattan yana olan halkımız kendi içinden çıkan bu insanları bağrına basacaktır. Halk ile beraber olmak halkın içinde olmaktır. Biz bu anlayışı yıllardır gösteriyoruz. Bundan sonrada bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
İnsanca yaşamın önündeki her türlü engel kalkmalıdır
Hangi inanca ve hangi ırka ait olursa olsun tüm insanların ibadet, nesil ve akıl emniyeti olduğunu ifade eden Özdaş, "Hiçbir kimse savunduğu inanç devletin ortaya koyduğu anlayışa uymuyor diye yargılanmamalı açığa alınmamalı ve takibe alınmamalıdır. Memuriyet bir hizmetkârlıktır zulüm ve tahakküm aleti değil, bu noktada devlet kurumları tahakküm eden değil hizmet eden kurumlar olmalıdır" dedi.
 
Adıyaman Kahta ilçe teşkilatı
HÜDA-PAR Kahta ilçe teşkilatı kaymakamlığa verilen dilekçe ile kuruldu.
 
Kahta Kaymakamlığı önünde kısa bir açıklama yapan HÜDA-PAR Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi, "HÜDA PAR Kahta ilçe teşkilatını Kaymakamlıktan aldığımız alındı belgesiyle bugün resmen kurmuş bulunuyoruz. Davamız hürriyettir, hakkaniyettir, adalettir, barış ve huzurdur. Partimizin Tüm Kahta halkına ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.
 
Şanlıurfa Ceylanpınar ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA-PAR Ceylanpınar ilçe teşkilatı kaymakamlığa yapılan müracaat ve alınan onay belgesiyle resmen kuruldu.
 
İlçe teşkilatının açılışının hemen ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA-PAR Ceylanpınar ilçe başkanı Mustafa Sarıdal, "Partimiz siyasete temiz ve pak bir soluk getirecektir inşallah biz buna inanıyoruz. Daha önce olduğumuz gibi bundan sonra da İslami hassasiyetimize uygun olarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz inşallah. halkımıza ve memleketimize hayırlı olması diliyorum" dedi.  
(M.Ata Doğu, (Abdulkadir Alakuş, Sinan Özdil, Şükrü Tontaş, Menderes Beysülen, Bayram Solak, Sami Göktaş, Ayhan Kaya, Mehmet Eren, Mazlum Gül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir