• DOLAR 32.528
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2477.32
  • ...
İntihar girişiminde bulundu, kendisini ikna eden polislerden maske istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Geçtiğimiz haftalarda kendisine ait olduğunu iddia ettiği arazinde kazı çalışması başlatan Celal Çakmak isimli vatandaş, komşusunun şikayeti üzerine çalışmaları durdurmak zorunda kaldı. Yapılan ölçümler sonrası arazinin kendisine ait olmadığı ve arazinin kadastral yol olduğu ortaya çıkınca, Celal Çakmak kendisini yakarak intihar etmek amacı ile arazinin içinde bulunan evin çatısına çıktı.

BELEDİYE YETKİLİLERİNİN GELMESİNİ İSTEDİ
Bu arazinin anne ve babasından kendisine miras kaldığını iddia eden vatandaş, araziyi yıllardan beri kullandıklarını iddia etti. Olay yerine gelen Jandarma ekiplerinin ikna çalışmalarına rağmen çatıdan inmeyen Çakmak, Belediye yetkililerinin gelmesini istedi. Olay yerine gelen Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan'ın ikna çalışmasın ardından, konuşmak amacıyla yanına bir jandarmanın gelmesini kabul etti.

İTFAİYE ERİ ÜZERİNE ATLADI
Çatıya çıkan Jandarma, konuşarak oyaladığı esnada arka taraftan yaklaşan itfaiye eri Celal Çakmak'ın üzerine atladı. Bu esnada elindeki benzini üzerine döken vatandaş çakmağı çıkarmak için büyük mücadele verdi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin zorlu müdahalesinin ardından tamamen etkisiz hale getirilen vatandaş daha sonra çatıdan indirildi.

İLK İSTEĞİ MASKE OLDU
Sağlık kontrolü amacı ile ambulansa götürülen vatandaşın çatıdan indikten sonra ilk isteği ise maske oldu. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan vatandaş daha sonra Dursunbey Belediye Başkan'ı Ramazan Bahçavan ile telefonda görüştü. Sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınan vatandaş, daha sonra serbest bırakıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir