• DOLAR 32.535
  • EURO 34.696
  • ALTIN 2491.72
  • ...
Adıyaman'da 5 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman İl emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu satıcılığından hüküm giymiş olan bir şahıs aynı işi yaparken yakalandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada "Şüpheli R.E isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 2 fişek halinde 41, 50 gram Sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 0.37 gram  metamfetamin maddesi, 0,46 gram Eroin, 1 adet hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ile birlikte 1aAdet markası ve seri numarası kazınmış ruhsatsız tabanca ve 15 adet fişek, 1 adet saka pointer marka ruhsatsız pompalı tüfek ve tüfeğe ait 2 adet fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınmış, ayrıca R.E. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, 5 yıl 2 ay hapis cezası ile arandığı tespit edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın devamında "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce bir adreste uyuşturucu madde satıldığı bilgisi alınması üzerine, bahse konu adres ve çevresinde yapılan çalışmalarda, Z.E. isimli şahıs 0,38 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile yakalanmıştır. Ö. T. ve İ.E. isimli şahıslardan; 2 adet hap ele geçirilmiştir. Şüpheli Z.E, Ö.T, İ.E. isimli şahıslar göz altına alınmıştır." denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir