• DOLAR 32.574
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2425.443
  • ...
18 öğrenci uzaktan eğitimle hafız oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Kur'an kurslarında yüz yüze eğitimlere ara verilmiş, yurt genelinde hafızlık eğitimleri başta olmak üzere tüm programlar dijital ortama taşınmıştı.

Bu kapsamda Amasya İl Müftülüğüne bağlı Şehit Alper Kalem Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan 18 öğrenci, koronavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan uzaktan eğitimlerle hafızlıklarını bitirdiler.

Öğrencilerin hem okullarına devam ettiğini hem de hafızlık eğitimi aldığını belirten İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, "Pandemi sürecinde öğrencilerimizi evlerine göndererek derslere uzaktan eğitimle devam ettik. Bu süreç hem öğrencilerimiz hem de öğreticilerimiz için çok zor oldu. Koronavirüse rağmen azimle çalışarak hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesine katkı sunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Coşkun, öğrencilerimizin eğitim gördüğü Hattat Hamdullah Proje Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bilal Baysal, kurs yöneticimiz Yunus Kantar, kurs hocalarımız ve hafızların yetişmesinde emekleri olan anne-babalarına, maddi manevi desteğini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir