• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Bakan Bayraktar Van`a Geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, cuma günü Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici, Gülşen Orhan ve bakanlık bürokratlarıyla birlikte Van`a geliyor.

Uçakla Van`a gelecek olan Bayraktar, ilk olarak Van Valisi Münir Karaloğlu`nu makamında ziyaret edecek.

Askıya çıkarılan imar planı görüşülecek
Bakan Bayraktar, aynı gün saat 13.00`te özel bir otelde Van Belediyesi, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisler Odası, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), Van Esnaf Sanatkârlar ve Odalar Birliği (VESOB), siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileriyle önceki gün askıya çıkarılan Van`ın imar planındaki son durum hakkında bir toplantı yapacak.

Yaklaşık 2 saat sürmesi planlanan toplantının ardından Bayraktar, beraberindeki heyetle birlikte depremzede vatandaşlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan afet konutları ve Topaktaş Köyü`nde Evini Yapan Yardım (EYY) projesi kapsamında yaptırılan konutlarda incelemelerde bulunacak.

Akşam ise Van`da yayın yapan yerel televizyonlarda, imar planı ile ilgili canlı yayın programına katılacak olan Bakan Bayraktar, 9 Mart Cumartesi günü Van`dan ayrılacak. (Fırat Arslan-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir