• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`da etkinlik takvimi açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü ile Hak ve Özgürlükler Platformu, platform üyesi Bilge Der`de Mart ayının üçüncü haftası olarak ilan edilen Dünya Mustazaflar Haftası ve Kutlu Doğum Haftası hazırlıklarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya platforma bağlı derneklerin temsilcileri katıldı.
 
Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda etkinliklerin tarihleri ve yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.
 
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü adına açıklamada bulunan Ekrem Gülşen, sinevizyon eşliğinde Dünya Mustazaflar Haftası ve Kutlu Doğum Haftası hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi.
 
Dünya Mustazaflar Haftası etkinlikleri
Gülşen, Dünya Mustazaflar Haftası münasebetiyle düzenlenecek etkinlik takvimini şöyle açıkladı:
"- 15-17 Mart tarihlerinde Gülistan Caddesi`nde platform üyesi Sevgi-Der tarafından Halepçe ve Dünya Mustazafları ile ilgili resim sergisi düzenlenecek.
- 16 Mart Cumartesi günü Gülistan Caddesi`nde platform üyesi Hira-Der tarafından kitlesel basın açıklaması düzenlenecek.
- 17 Mart Pazar çok katlı otoparkta Dünya Mustazaflar Haftası nedeniyle bayanlara ve erkeklere olmak üzere iki ayrı program düzenlenecek."
 
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü adına açıklamada bulunan Ekrem Gülşen, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, merkez, 4 ilçe ve 11 köy olmak üzere, Batman`da 16 yerde kutlu doğum etkinliği düzenleneceğini söyledi.
 
Gülşen, platform üyesi derneklerden Umut-Der de, Kutlu Doğum programı ile ilgili olarak 7 Mart Perşembe Günü saat11.00`da basın toplantısı düzenleyerek geniş açıklama yapacaklarını kaydetti.
 
Gülşen, Batman`daki Kutlu Doğum etkinliğinin 28 Nisan Pazar günü düzenleneceğini belirterek, "Gercüş`te 6 Nisan Cumartesi, Sason`da 7 Nisan Pazar, Beşiri`de 14 Nisan Pazar ve Kozluk`ta 20 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Köylerde yapıyacak etkinliklerin tarihleri daha sonra ilan edilecek" dedi. (Veysi Demir, M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir