• DOLAR 32.594
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2509.775
  • ...
Hazır Kurumsal site Satın Al
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Neden Hazır Site Satın Almalıyım?

İşletmenizi internet ortamına taşımaya karar verdiniz. Bu aşamada yapmanız gereken bir internet sitesi yaptırmak olacaktır. Eğer özel tasarım web sitesi yöntemini seçerseniz birtakım dezavantajlar ortaya çıkabilir. Öncelikle özel tasarım işinde maliyetler yüksektir. Bütçenizin çok üstünde ücretler ödemek durumunda kalabilirsiniz. Üstelik bir web sitesinin özel olarak dizayn edilmesi kısa sürelerde tamamlanmaz. Yaklaşık 1 ila 2 hafta arasında beklemeniz gerekir. Hem zaman hem de maliyet yönünden verim alamayabilirsiniz. Bu nedenle hazır web sitesi seçeneklerine yönelmek sizin avantajınıza bir durumu ortaya çıkaracaktır.

Web sayfamız üzerinden beğenip seçtiğiniz hazır şablonu satın aldığınızda anında kurulum şansı elde edilir. Zaman kaybetmeden web sitesinin hayata geçirilmesi kolaylaşır. Yapmak istediklerinizi anında site üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer bir konu ödeyeceğiniz ücret hakkındadır. Hazır kurumsal site kampanyalarında ödeyeceğiniz ücretler bütçenizi zorlamayacak seviyelerdedir. Eğer bir hosting’iniz bulunuyorsa makul fiyatlara web sitesi sahibi olabilirsiniz. Bütçenizi kontrol altına alarak dijital ortamdaki diğer harcama kalemlerine daha fazla yatırım yapabilme şansınız olacaktır.

Hazır Site Kurulumu Nasıl Yapılır?

Hazır site şablonları kurulum esnasında zorlayıcı değildir. Satın aldığınız şablonu bilgisayarınıza indirdikten sonra hosting panelinize yüklemeniz yeterli olacaktır. Eğer kurulum işini firmamıza bırakmak isterseniz, sizin adınıza hazır temanızın kurulum hizmetini ücretsiz olarak yapabilmekteyiz. Bunun için hosting bilgilerinizi bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır. Kurulum işlemi oldukça kısa sürdüğünden, web siteniz anında hazır olacak ve sitenize içerik yüklemeye başlayabileceksiniz.

Hazır Site Kullanımı Kolay Mı?

Web sitenizi basit ve hızlı bir şekilde yayınlamaya başlayabilmeniz için hazır site panelleri bulunur. Panel üzerinden hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan sitenize içerik yükleyebilir, çeşitli özelleştirmeler yapabilirsiniz. Panelin sunduğu birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. İşlem yapmanızı kolaylaştıracak modülleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Örneğin; web sitenizin iletişim sayfasını özelleştirmek istiyorsunuz. Paneldeki iletişim modülünü kullanarak ilgili sayfayı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Google Maps özelliğinden faydalanarak işletme konumunuzu harita aracılığıyla belirtebilirsiniz. Ürün ve hizmet tanıtımı yaptığınız sayfalara kolayca görsel yükleme, görsel ve video galeri oluşturma seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Hazır Siteler SEO Uyumlu Mu?

Kesinlikle evet. Firmamızdan satın aldığınız kurumsal web sitesi tasarımlarında %100 SEO uyumu bulunmaktadır. Tasarımın kod yapısı, menü ve sayfaları, H tagları vb. özelliklerin hepsinde mutlak bir uyumluluk vardır. Bu sayede işletmenizi Google gibi arama motorlarında öne çıkarabilirsiniz. Gireceğiniz içeriklerde SEO kurallarına dikkat ettiğiniz sürece başarıyı yakalama şansınız yüksek olacaktır.

Hazır Web Siteleri Mobil Uyumlu Mu?

İnternet kullanıcıların büyük bir kısmı arama motorlarına mobil uygulamalardan erişim sağlıyor. Bu nedenle sitenizin tamamen mobil uyumlu olması çok önemli. Firmamız tarafından sunulan hazır site mobil uyumluluk esaslarına göre dizayn edilmiştir. Tablet, akıllı telefon gibi cihazlardan web sitesine sorunsuz bir şekilde erişim sağlanabilir. Ayrıca SEO açısından %100 mobil uyumluluk söz konusudur.

Hazır web siteleri arasından dilediğiniz tasarımı seçerek işletmenizi internet ortamına taşıyabilir, ürün ve hizmet tanıtımlarınızı sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir