• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
“Şehitkamil’e Mektup Yarışması”nda dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şehadetinin 101’inci yıl dönümünde şehid Mehmet Kamil’i anma etkinlikleri kapsamında kurumlar arası işbirliği ile organize edilen “Şehitkamil’e Mektup’ Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Öğrenciler ödüllerini Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’nın elinden aldılar.

Antep Savunmasının simge isimlerinden olan şehid Mehmet Kamil’in Şehadetinin 101’inci yıl dönümü dolayısıyla Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen yarışmanın ödül töreni Şehitkamil Sanat Merkezinde düzenlendi.

Yarışmada birincilere tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere çeyrek altın, dördüncü ve beşincilere bisiklet hediye edildi.

Ödül töreninde katılımcılara hitap eden Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrencileri kutladı.

Kalaylı, “Gençlerimiz,  Antep Savunmasının genç kahramanı şehid Mehmet Kamil’i unutmadıklarını düzenlenen  organizasyonlarda ortaya koydukları büyük özveriyle bir kez daha gösterdiler. Yarışmaların düzenlenmesinde emeği geçen kurumlarımızın değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da gerçekleştirilen organizasyonlar sayesinde gençlerin geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ kurduklarını vurguladı.  (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir