• DOLAR 32.384
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2326.267
  • ...
Siyer Yarışması başvuru kayıtları bugün sona eriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

14 Şubat Pazar günü dijital ortamda yapılacak Siyer Yarışmasının başvuruları bugün sona ererken, yapılacak yarışma hakkında Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Adnan Akgönül, yarışmacılara önemli hatırlatmalarda bulundu.

 

Her yıl düzenlenen Siyer Yarışması'nın bu yıl salgın nedeniyle internet ortamında gerçekleştirileceğini belirten Akgönül, 23 Ekim 2020 tarihinden itibaren alınan kayıtların bugün sona ereceğini ifade ederek, yarışmanın bekledikleri düzeyde rağbet gördüğünü söyledi.

Yarışmaya girecek adaylara bazı hatırlatmalarda bulunan Akgönül "Yarışmacılar, 14 şubatta her bir kategori için belirlenen saatte internet ortamlarını en sağlıklı biçimde hazır bulundurmalıdırlar. Sorular tamamen sorumlu olunan kitaptan çıkacaktır. Dolayısıyla kitabı iyi okuyup hazırlanan yarışmacılarımız, istedikleri neticeleri alacaklardır. Yarışma öncesi adayların kayıt aşamasında belirttikleri iletişim numaralarına bilgilendirme ve hatırlatma mesajları gönderilecektir." dedi.

"Yarışmada yaşanabilecek olumsuzluklara karşı her türlü tedbir alındı"

Yarışmanın online üzerinden yapılacak olmasından dolayı yaşanabilecek sorunların tespitine yönelik deneme yarışmaları organize ettiklerini belirten Akgönül, teknik ekiplerinin yarışma boyunca herhangi bir aksaklığın oluşmaması için hazır olacaklarını söyledi.

Akgönül, şunları söyledi:

"Yarışma esnasında yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerimizi aldık. Adayların yarışma sonlanana kadar herhangi bir sorun yaşanmamaları için teknik ekibimiz her türlü çalışmayı ve tedbiri elden bırakmayacak. Allah'ın izniyle yarışma esnasında ciddi bir problemle karşılaşmayacağız. En az bir hafta içinde yarışmamızda yer alan soruların şıklarıyla beraber cevapları hem internet ortamında hem de basın-yayım yoluyla bildirilecektir. Sonraki haftalarda da yarışmaya giren tüm katılımcılara sonuçlar bildirilecektir. Yarışmacılarımız vakfımızın internet adreslerini takip ederlerse her türlü bilgi ve duyuruya ulaşabilirler." (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir