• DOLAR 32.627
  • EURO 34.865
  • ALTIN 2493.864
  • ...
Yetimler Vakfı, Aksaray'da yetimlerin yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle ismini sıkça duyuran Yetim, Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), hayırseverlerin yapmış oldukları yardımları yetim ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Kentteki yetim ailelerin umudu olmaya devam ettiklerini belirten Yetimler Vakfı Aksaray Temsilcisi Yusuf Demirel, hazırladıkları kırmızı et paketleri Aksaray'da tespit ettikleri yetim ailelere teslim ettiklerini söyledi.

 

Daha önce gıda kolisi ve kışlık kıyafet yardımlarında bulunduklarını, şimdi ise kırmızı et yardımı yaptıklarını belirten Demirel, "Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yetim ailelerimize yardım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda daha önceden de haberini vermiş olduğumuz gibi bugün onlarca ailemize kırmızı et yardımında bulunduk. İnşallah önümüzdeki haftalarda ulaşacağımız mübarek üç aylarda da gıda kolisi yardımlarımızı sürdüreceğiz. Yetim sevindirmek, yüzlerinde tebessüm oluşturmak en güzel sünnetlerden ve cennet kapılarından bir kapıdır. Bu noktada vatandaşlarımızı duyarlılığa davet ediyoruz. Bizler yetim ailelerimiz ve hayırseverler arasında bir köprü vazifesi görmekteyiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Aksaray'da yetim tespit çalışmalarının devam etiğini dile getiren Demirel, "Yetim tespit çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çevresinde yardıma muhtaç yetim bulunan vatandaşlarımızın bize ulaşmalarını rica ediyoruz. Ailelerimizin durumuna göre maddi yardımında da bulunmaktayız. İnşallah şubat ayı ile birlikte kentimizde bulunan birinci dereceden yardıma muhtaç yetim ailelerimize de düzenli olarak banka hesaplarına para yatırmaya başlayacağız." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir