• DOLAR 32.566
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.383
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 21 Haziran 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Mazbata aldılar
Bingöl`ü yeni dönemde mecliste temsil edecek olan Cevdet Yılmaz, Eşref Taş ve İdris Baluken mazbatalarını aldılar.

Bingöl Olay Gazetesi: Hac için kesin kayıtlar başladı
Diyanet İşleri Başkanlığı`nda gerçekleştirilen 2011 yılı Hac kura çekimi sonunda ismi çıkanların kesin kayıtları dün itibari ile başladı.

Bingölün Sesi Gazetesi: Yüzde 67 büyük başarıdır
Seçim sonuçlarını değerlendiren Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl`de her 3 seçmenden 2`nin desteğini alarak yüzde 67 oranında oy aldıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Bingöl halkına teşekkür etti.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Marmara`ydı, insani yardım için mavi dalgalarda akıp giden
Mavi Marmara saldırısını anlatan Bingöllü Abdullah Camioğlu: "Üzerinde yatabileceğimiz bir şey yoktu. Sadece minder vardı. Zemin kumdu ve çamurlaşmıştı. Orada öylece yatıyorduk. Yemekleri acayipti, her şeyin karışımı bir tür lapa verirlerdi. Tabak yok, kepçeyle avuçlarınıza doldururlardı. Bir avucumuzda yemek, diğer elimizle de yemeği yerdik."

Bingöl Haber 12 Gazetesi: SGK`dan Hastalara Yol Parası Desteği
SGK, maddî durumu kötü ve sürekli tedavi gören hastaları sevindirecek bir düzenleme yaptı. Artık haftada 3-4 kez hemodiyalize giden hastalar yol masrafından kurtuluyor.

Bingöl Online Gazetesi (Haftalık): Biberonlardaki tehlike
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, kanserojen olabileceği şüphesi üzerine, AB ile paralel olarak biberon gibi bebek beslenmesinde kullanılan polikarbonat malzemelerin üretiminde; Bisfenol A`nın (BPA) kullanımını yasakladı. Bir ay içerisinde gerekli düzenlemeleri yapmayan işyerleri ve satış yerlerinin faaliyetine izin verilmeyecek.

Genç Ekspress Gazetesi (Haftalık): "Müftülük Hazine Arazisine Kondu" İddiası
Kültür Mahallesi Emniyet Sokak sakinleri, müftülük binasının yanında bulunan ve daha önce çocuk parkı olan alanın ilçe müftülüğünce tel örgü ile çevrilip kapatıldığını iddia ettiler.

Genç Gazetesi (Haftalık): Diyarbakır`da Gençli Vekil
Diyarbakır`da AK Parti`den 5. sıra milletvekili adayı olan Gençli Cuma İçten, 12 Haziran`da yapılan genel seçimlerde milletvekili seçildi.

Kuzeyin Sesi Karlıova Gazetesi(Haftalık): Elektrik Yok ki Elektrik Faturasını Ödeyesiniz
Karlıova`daki elektrik kesintisi alay konusu oldu. Karlıova`da sıklıkla yaşanan elektrik kesintisi halk arasında alay konusu oldu. Gün içerisinde 20 ile 30`u bulan elektrik kesintileri ilçe halkı arasında hayatı durma noktasına getirdi. Esnaf iş yapamıyor elektronik cihazları tek tek yanmaya devam ediyor. Halk ise kadere boyun eğdiklerini dile getiriyor. Elektrik özelleşmesinin ardından Bingöl elektriği AKSA elektrik şirketine devr olduktan sonra tam anlamıyla rezaleti doğurdu. Konu hakkında gazetemize gelen bir vatandaşımız elektrik faturasını ödemeye gittiğini fakat oradaki yetkililerin bana elektriklerin kesik olduğundan dolayı faturanızı alamıyoruz dediği öğrenildi.
Ali Yıldırım - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir