• DOLAR 32.516
  • EURO 34.794
  • ALTIN 2487.197
  • ...
5 İlin 2013 Kutlu Doğum Programı Açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Düzenlediği etkinliklerle yüz binleri bir araya getiren Peygamber Sevdalıları Platformu, Kutlu Doğum etkinliklerine hazırlık amacıyla toplantılarına devam ediyor.

Hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Peygamber Sevdalıları Platformu, bu amaçla toplantıların üçüncüsünü de Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi`nde gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası basına açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı Abdulgani Orhan, "Bu Yılki Kutlu Doğum etkinliklerinin daha verimli geçmesi için Bölge Koordinatörleri ile sık sık toplantı gerçekleştiriyor" dedi.

Özgürlük ve kurtuluş önderi Hz. Muhammed (S.A.V)
Bu yıl düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliklerinin "Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (S.A.V)" adı altında gerçekleştirileceğini belirten Orhan, Kutlu Doğum etkinliklerinin ilkinin de 29 Martta başlayacağını söyledi.

200`e yakın yerde Kutlu Doğum Etkinliği yapılacak
Şu ana kadar 200`e yakın yerde Kutlu Doğum etkinlikleri yapılması için Platforma başvuruda bulunulduğunu ifade eden Orhan, bu yerlerden beş tanesinin tarihinin netleştiğini belirterek netleşen yerlerin isimlerini şöyle açıkladı:

-31 Mart Adana
-21 Nisan Diyarbakır
-28 Nisan Batman
-28 Nisan Van
-5 Mayıs İstanbul

Orhan, açıklanmayan yerlerin tarihlerinin de netleştikçe kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

Siyer sınavı afişleri
Kutlu Doğumda yapılacak siyer ve salâvat kampanyalarının afişlerinin belirlendiğini söyleyen Orhan, " Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernekler, kutlu doğum siyer ve salâvat afişlerini merak edenler http://peygambersevdalilari.com/ adresinden afişleri rahatlıkla indirilebilecek. Kutlu Doğum Etkinliklerinde kullanılacak afiş ise ileri bir tarihte açıklanacaktır" şeklinde ifade etti.

Ücretsiz CD dağıtılacak
Orhan son olarak, " Peygamber Sevdalıları Platformu, bu yıl Kutlu Doğum münasebetiyle Efendimiz (sav)`e olan sevgi ve bağlılığın arttırılması amacıyla hazırlanan ilahi CD`lerini halka ücretsiz dağıtacaktır" dedi. (M. Sait Adiyaman- İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir