• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İslam Düşmanı Parti Üyesi Müslüman Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hollanda’da liderliğini aşırı sağcı ve İslam düşmanı politikacı Geert Wilders’ın yaptığı Özgürlük Partisi’nin eski üyelerinden Arnoud Van Doorn Müslüman oldu.

Twitter hesabında önce “Yeni bir başlangıç” yazan, sonra da Arapça olara Kelime-i Şehadet yazan Arnoud Van Doorn`un müslüman olması ülkesinde en çok tartışılan konular arasında. Hollanda, Van Doorn`un gerçekten Müslüman olup olmadığını konuşurken dün El Cezire`ye verdiği mülakatla Van Doorn tartışmalara noktayı koydu.

YOLUMU BULDUĞUMU HİSSEDİYORUM

Van Doorn şunları söyledi:

İslam`a geçişimle ilgili şüphelerini anlıyorum. Kendi yakın çevremdeki insanlar ise yaklaşık bir yıldır Kur`an, hadis, sünnet gibi konularda araştırmalar yaptığımı biliyor. Ayrıca Müslümanlarla da din konusunda birçok sohbet yaptım. Bu çok büyük bir karar ve ben de bu kararı ciddiyetle aldım.

Hayatımda herkes gibi ben de hatalar yaptım. Bu hatalardan çok şey öğrendim. İslam`a geçişimle sonunda yolumu bulduğumu hissediyorum. Bunun yeni bir başlangıç olduğunun ve öğrenmem gereken çok şey olduğunun farkındayım. Bazı devlet kurumları da dahil direnişle karşılaşacağımı tahmin ediyorum. Allah`ın beni bu zor anlarda destekleyip bana yol göstereceğine inancım tam.

Bu haberler de ilginizi çekebilir