• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Dağtekin: "Siyasetin üretime dayalı olması gerekiyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ziyarette memleketin sorunları ve DEVA Partisi tarafından kentte yapılması planlanan çalışmalar hakkında paylaşımda bulunan İl Başkanı Dağtekin, kenti liyakat sahibi idarecilerin daha ileriye taşıyabileceğini kaydetti.

 Dağtekin, "Bugün size yaptığım ziyareti kendi başıma da gerçekleştirebilirdim ama önemli olan şuanda yaptığımız gibi çalışmalarımızı ekip olarak yapabilmek. Yoksa şahıslar geçicidir. Bizim gündemimiz, derdimiz, kentimiz ve her platformda var olan sorunları dile getirmeye gayret gösteriyoruz. Ve şuna inanıyoruz ki memlekette liyakat sahibi idareciler ile zikrettiğimiz sorunlar giderilir yoksa başka türlüsü mümkün değil. Her zaman şuna dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum; eğer bir çalışma yapılacaksa o çalışmanın alanı kimin uzmanlığındaysa o uzman ile görüşülüp hareket edilmeli." dedi.

Dağtekin değerlendirmelerine şu şekilde devam etti: "Siyaset dilimiz çok sertleşti. Türkiye'deki siyasetin üretime dayalı yürütülmesi gerektiğine inanıyoruz. Bugün memleketimize döndüğümüzde iyi işler yapılmamış mı? Yapılmış. Örnek, Tekstil Kentte bir firmayı ziyaretimizde 250 kişinin bir fiil üretim yaptığını gördük ve bu tablo bizi mutlu etti. Bunun daha da geliştirilmesi, kapasitenin ileri bir safhaya alınması gerekir ki bu memlekette atılan önemli adımların olumlu yansımaları net görülsün."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İLKHA Ağrı Temsilcisi Ömer Adıgüzel, İLKHA olarak kentte yürütülen haber çalışmaları hakkında misafirlerine çeşitli bilgiler paylaştı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir