• DOLAR 32.508
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2489.69
  • ...
SON DAKİKA
`Yeryüzünde şeytanın misyonunu üstlenen Siyonist İsrail`i lanetliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Terör devleti İsrail askerlerinin pazar günü Mescid-i Aksa`nın avlusundaki ilim halkalarında Kur`an-ı Kerim öğrenen bir grup Filistinli kız öğrenciye saldırıp, Yüce Kitabımız Kur`an-i Kerim`i yere fırlatarak tekmelemesi küstahlığına yazılı bir basın açıklaması ile tepki gösteren Diyarbakır Memur Sen Konfederasyonu Bem Bir Sen İl Başkanı İbrahim Gökdemir, saldırıyı düzenleyenleri kan emici barbar ve kuduz köpekleri olarak nitelendirdi. Gökdemir, Kur`an-ı Kerim`e yapılan çirkin saldırının kendilerini ve tüm dünya Müslümanlarını derinden hançerlediğini söyledi.
 
`Kur`an-ı Kerim tek kurtuluş reçetesi`
Yeryüzünde şeytanın misyonunu üstlenen Siyonist İsrail`in; Yüce Kitabımız Kur`an-ı Kerime düşmanlığının; Yahudi Siyonizm siyasetinin İslam ve Müslümanlar karşısında duyduğu kinin tezahürü olduğunu açıklayan Gökdemir, son zamanlarda Müslüman halklarının uyanışı ve Kuran`a sarılışını, insanlık âleminde teveccüh bulduğunu ve tüm yeryüzü halklarının tek kurtuluş reçetesi olduğunu belirtti.
 
Kur`an-ı Kerim hidayet rehberidir
Yeryüzünde insanlığın kurtuluş reçetesinin ve Allah`ın nurlu İpi Kur`an-ı Kerim`in, hidayet rehberi olduğunu ifade eden Gökdermir daha sonra, "Biz Müslümanlar; Kur`an-ı Kerime sarıldıkça ve ona bağlandıkça izzet ve onurumuz dimdik ayakta olacak, Kuran`dan uzaklaştıkça zillet ve esaret altında olacağız. Müslümanların kutsal inanç değerlerine yapılan tüm zulümlere bizzat yapanlar kadar, bu zulme sessiz kalarak destek olanlar, ya da üstü kapalı bir şekilde arka çıkanlar da, çok büyük bir sorumluluk yüklendiğine inanıyoruz" dedi.
 
Gökdemir Siyonist İsrailli askerlerini leş köpeklerine benzeterek, Siyonist askerlerin Kur`an-i Kerimi tekmeleme vahşetini tertipleyen askerler başta olmak üzere, siyonist rejimi ve onlara destek çıkan cani ABD rejim`ini lanetlediğini yazılı basın açıklamasında dile getiren Gökdemir son olarak, "Ülkemizdeki siyasi yetkililere de Siyonist Yahudilerin Kutsal değerlerimiz olan Kur`an-i Kerim`e yönelik yapılan vahşi saldırılar karşısında, uluslar arası zeminde caydırıcı yaptırımlar uygulamalarını bekliyoruz. Müslüman halkımızı ve tüm duyarlı Sivil Toplum Kuruluşlarını Kutsal kitabımız olan Kur`an-ı Kerim`e yönelik her türlü saldırılar karşısında tepkilerini ortaya koymalarını ve Siyonist Yahudilerini lanetlenmeye davet ediyoruz" ifadelerine ye verdi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir