• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

 

VAN OLAY GAZETESİ: Afad İl Müdürü`nden önemli açıklamalar

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Van İl Müdürü Cafer Giyik Hak sahipliği başta olmak üzere Kiracıların durumu ve TOKİ konutlarında yaşanan sıkıntılara ilişkin Van Olay Gazetesi`ne önemli açıklamalarda bulundu.

 

Rahmet Eli Mart ayı faaliyetlerine başladı

Van Rahmet Eli Gıda bankası her ayın ilk haftasında fakir ve muhtaç ailelere yaptığı yardım çalışmalarının mart ayı faaliyetlerine başladı.

Van`ın hayvancılık sorunları masaya yatırıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkan Vekili Mehmet Nuri Şeyda Sorman, Türkiye`de her bölgeye uygulanan desteklerin aynı olduğunu ifade ederek, Van`a ayrıcalıklı bir desteğin sunulması gerektiğini söyledi.

 

GAZETE VAN: Erciş`te sokak köpekleri kısırlaştırılıyor

 

Van`ın Erciş Belediye Başkanlığı tarafından sokak köpeklerini aşılama ve kısırlaştırma projesi doğrultusunda hedeflenen 800 hayvan, uzman veteriner hekimler tarafından tıbbi operasyondan geçiriliyor.

Van`daki insan kaçakçılarının hikayesidir

Ülkelerindeki baskı, şiddet ve zor şartlardan kaçan yüz binlerce insan daha iyi bir hayat için yollara düşerek umut yolu üzerindeki Anadolu`ya giriş yapıyor.

 

VAN SESİ: Mültecilere giyim yardımı

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan \"Yabancı Kardeşlerim Üşümesin\" projesi kapsamında yurda yasadışı giriş yaparken yakalanan yabancı uyruklu şahıslara giyim yardımı yapılmaya başlandı

 

Böyle yıkım görülmedi

Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihilerinde meydana gelen Van depremlerinde ağır hasar gören ve yıkım kararı verilen, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi binalarının yıkımı üniversiteye 600 bin lira kazandıracak.

 

TUTKU HABER : Baraj soğuk havaya dayanamadı

 

Gürpınar ilçesi sınırlarında bulunan Zernek Barajı, son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle dondu. Hava sıcaklığının sıfırın altında seyrettiği bölgede, donmuş haliyle güzel bir görüntü oluşturan baraj, özellikle amatör fotoğrafçıların uğrak mekanı oluyor. (Mehmet ALDEMİR-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir