• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
12 milyon 300 bin imzayla hedeflerimizi yakaladık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan ve Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Recep Kurum; kurum ziyaretleri çerçevesinde Adana Sağlık İl Müdürü Ahmet Özer ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Kemal Kiraz`ı ayrı ayrı ziyaret ettiler.

 

Ziyaretler esnasında sendikal faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan; \"Memurlar bu yıl ikinci defa Toplu Sözleşme masasına oturacak. Bu yıl kısmet olursa 11 işkolunun 11`nde de yetkili sendika olarak masada daha güçlü olmak istiyoruz. Biz bunu samimi ve fedakârca yapılan çalışmalarla başaracak güçteyiz ve bunu verilen hizmetlerle hak ettiğimizi düşünüyoruz\" dedi.

 

Aralık ayında kamuda çalışanlar için 1 ay süreli \"Özgürlük İçin On Milyon İmza\" kampanyası düzenlediklerini belirten Erdoğan, Türkiye`de 12 milyon 300 bin imza toplayarak sayı bakımından hedeflerimizi yakaladık. Bu sayıya ulaşırken Adana`dan evrak üzerinde 220 bin imza toplarken internet üzerinden atılan imzalarla bu sayı 400 bini geçti. Bu kampanyadan Adana yüzünün akı ile çıkarak bu çalışmada öne çıkan iller arasına girmeyi başarmıştır\" dedi.

 

İmza kampanyasıyla çözüm için kamuoyu oluştuğunu belirten Erdoğan; \"Artık tüm kesimlerin konsensüs halinde kamuda kılık kıyafet özgürlüğünün oluşmasını istemeleri açıkça görülmektedir. Bundan sonra oluşan bu ortamın birbirine saygı ve kardeşlik ortamında tamama ermesine gelmiştir. Yakın zamanda demokrasimizin darbe ürünü kalıntıdan kurtularak bize ve Milletimize yakışan durumun sağlanacağına inancımız tamdır\" dedi.

 

Adana Sağlık İl Müdürü Ahmet Özer ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Kemal Kiraz ise; Memur Sen` in kamu çalışanlarını ve toplumu ilgilendiren konulardaki çalışmalarını takdirle izlediklerini ve bundan da memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Bu çalışmaların kamu çalışanlarına ve dolayısıyla halkımıza iyilikler getireceği kanaatinde olduklarını söylediler. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir