• DOLAR 32.588
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2489.255
  • ...
Mustafa Kemal'in heykeli hurdacıya satılamaz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İddiaya göre  Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yapılan ihalede kullanılmayan malzemeler Tekkeköy Hurdacılar sitesindeki hurdacılara satıldı. Bunun üzerine CHP Samsun İl Başkanı "Mustafa Kemal'in heykeli hurdacıya satılamaz" diye tepki gösterdi.

Bu tepki sonrasında emniyet . Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı ve heykelin tamir için bir demirciye verildiğini belirtti.

Sonrasında CHP samsun örgütü adeta seferberlik ilan etti. Atakum Belediyesinin 5 bin liralık Mustafa Kemal heykelini satın alması için uğraş veriliyor ve CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türker'e göre bu büyük bir skandal ve "Atatürk’e büyük bir hakaret” dedi. 

CHPli il başkanı bu açıklamada bulununca Emniyet son sürat açıklamada bulundu:

"Tadilat yapıyorduk, demir ayaklarının paslandığını görünce  tamirat için demirciye gönderdik. Tadilat bitince eski yerine takacağız" dediler

CHP ve Emniyetten sonra bir açıklama da  Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli'den geldi. Açıklamada  tadilata gönderilen heykele paha biçilemeyeceği belirtildikten sonra pazarlıkların yapıldığı ve heykelin satın alındığı belirtiliyor.

Peki mustafa Kemal'in heykeli paslandığında ne yapılmalı?

Oldukça zor bir soru? Zira tadilat için hurdacıya gönderildiğinde kriz çıkıyor ve her heykelin önünde sonunda çürüyeceği gerçeği de ortada?

Bir kurumun yöneticisi heykel çürüdüğünde onu nasıl tamir edecek?

Bu ülkede herhangi bir kurumda yönetici olmak zor mu zor!!

Herhalde genelge gerekecek!!

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir