• DOLAR 32.331
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2298.609
  • ...
SON DAKİKA
Sağanak yağış sonrası Trakya bölgesinde sel baskını yaşandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Lüleburgaz ve çevresinde dün gün boyu süren şiddetli yağış sonrası bu sabaha karşı Köprüaltı Deresi’nin Durak Mahallesi’nin Orman İşletme Müdürlüğü mevkii ile Yıldırım Mahallesi’ndeki Küme Evler mevkiinde su taşkınları yaşandı.

Yaşanan su taşkınları sonrasında Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye, Fen İşleri ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri söz konusu bölgelere intikal etti.

Sel baskınının yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, belediye olarak halkın yanında olduklarını ve gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Gerenli, Durak Mahallesi’nin ardından Köprüaltı Deresi’nin vurduğu bir diğer bölge olan Yıldırım Mahallesi Küme Evleri mevkiine geçti. Derenin hızla yükseldiği bölgede Tatarköy mevkiinde yaşanan taşma sonucunda sel suyunun vurduğu Küme Evleri’nde de Lüleburgaz Belediyesi ekipleri hızla çalışmaya başladı. Bölgedeki su vidanjör yardımıyla çekilmeye başlandı. Ekip arkadaşlarımızla su taşkınından etkilenen diğer bölgemiz Yıldırım Mahallesi Küme Evler'de çalışmalarımız sürüyor. Önce yaralarımızı saracağız. Sonra kalıcı çözüm için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Her zaman olduğu gibi Lüleburgaz Belediyesi olarak bu zor günlerde de halkımızın hizmetindeyiz." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir