• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
HÜDA PAR Siyonist küstahlığı telin etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ - HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, İslam düşmanlarının necis ellerini ve ayaklarını, yüce kitabımıza uzatarak bir kez daha derin nefretlerini ortaya koydukları belirtilerek, "İşgalci İsrail askerlerinden biri Pazar günü Mescid-i Aksa`nın avlusundaki ilim halkalarında Kur`an-ı Kerim öğrenen bir grup kız öğrenciye saldırıp öğrencileri Mescid-i Aksa`nın dışına çıkarmak istedi. Kız öğrencilerin Kur`an okumaya devam etmeleri üzerine öğrencilerden birinin rahlesini ve okuduğu Kur`an-ı Kerim`i yere fırlatarak Kur`an-ı Kerim`i tekmeleyip çiğnedi" ifadeleri kullanıldı.


İsrail`in yok oluşu yaklaşıyor
Açıklamanın devamında, bu alçakça olayın İsrail`in İslam`a ve Kur`an`a düşmanlığını ve küstahlığını bir kez daha gösterdiğine vurgu yapılarak, "Bu küstahça olay, İslam`ın kutsallarına ve İslam âlemine yapılan programlı saldırıların bir parçasıdır. Siyonistlerin bu alçaklıkları İsrail`in yok oluşunu yaklaştırmaktadır. Siyonist askerin bu alçakça hareketi; İslami uyanışın önemini, yüceliğini ve gittikçe yükseldiğini göstermektedir" denildi.


Bu hakaretlerde bulunma cesareti gösterenlerin en şiddetli şekilde cezalandırılması gerektiğine işaret edilen açıklamada, "Siyonistlerin ve emperyalistlerin İslam`ın kutsallarına saldırılarının önüne geçilmesi için İslam`a olan kin ve nefretin uluslararası alanda nefret suçu kapsamına alınması elzemdir. Müslüman kamuoyunu ve STK`ları bu yasanın çıkarılması amacı ile ulusal ve uluslar üstü mekanizmaları etkin çalıştırmaya ve bunu gündemde tutmaya davet ediyoruz" denildi. (M. Said Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir