• DOLAR 32.501
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2488.128
  • ...
HÜDA PAR Bir Çok İl ve İlçede Teşkilatını Kurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Bir süre önce kurulan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok il ve ilçede teşkilatlanmasını tamamlayan HÜDA PAR son olarak Bitlis il teşkilatı ile Malatya merkez ilçe teşkilatını Elazığ`ın Palu ve Bingöl`ün Karlıova ilçe teşkilatlarını kurdu.
 
 Bitlis teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Bitlis il teşkilatı Valiliğe verilen dilekçenin ardından alınan onay ile resmen kuruldu. Basına açıklamada bulunan il başkanı Celal Gül şunlara değindi: "Türkiye`de kurulan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) genel merkezinin bizlere vermiş olduğu direktif doğrultusunda dilekçemizi valiliğe sunduk. Dilekçemiz kabul görüldükten sonra resmen kurulmuş bulunmaktayız. Hür Dava Partisinin misyonuna bağlı kalacağız. Halka ve hakikate hizmet edeceğimizi kendimize prensip edinmişiz. Bizler unutulmuş, terk edilmiş, mağdur edilmiş, hakları elinden zorla alınmış, onuru ve gururu rencide edilmiş mazlum, mağdur ve kimsesizlerin derdi ile dertleneceğimizi kendimize prensip edinmişiz. Ahlaki yozlaşma içerisine giren toplumumuzun ıslahı için çalışacağız. İnançlarımızdan hiçbir şekilde taviz vermeden herkesimin sorunları ile ilgileneceğiz. Biz sadece bir kesimin veya zümrenin değil inancı ve ideolojisi ne olursa olsun herkese insan gözü ile bakacağız. Ve herkesimin partisi olacağız. Bu anlamda HÜDA PAR`ın özelde Bitlis, genelde tüm Müslümanlara hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
 HÜDA PAR Bitlis il teşkilatı şu isimlerden oluşuyor: il başkanı Celal Gül, Başkan Yardımcıları, Rahmi Ersen, ümit Akın, Sekreter Nihat Dalga, Muhasiplik Hakan Özkan üyeler Fikret Demirkol ve Sedat İşbaran.
 
 Muş merkez ilçe teşkilatı da kuruldu
Geçen ay kurulan HÜDA PAR Malatya il teşkilatının ardından Malatya merkez ilçe teşkilatı da resmen kuruldu.
Malatya merkez ilçe başkanı Selahattin Gözebe, Malatya merkez ilçe teşkilatının bütün Malatyalılara hayırlı olmasını dileyerek, bundan sonra yapılacak olan çalışmaları şöyle sıraladı:
 
- Yönetim kurulu üyeleri tamamlanacak.
- Üye kayıt çalışmaları yapılacak.
- Mahalle temsilcileri ve temsilci yardımcıları tespit edilecek
- Baş müşahit ve müşahitler tespit edilecek.
- Mahalle köy ilçe ziyaretleri yapılıp parti tanıtılacak ve birim başkanları görevlendirilecek.
 
Gözebe son olarak, amaçlarının halkın insani ve İslami hak ve özgürlüklerinden yana olup bu ölçüde herkese adaletle davranılmasını sağlamak olduğunu söyledi.
 
Bingöl Karlıova (Kanireş) teşkilatı kuruldu
HÜDA-PAR Karlıova ilçe teşkilatı, parti teşkilatı temsilcilerinin Karlıova Kaymakamlığına verdiği dilekçe ile resmen kuruldu.
 
Karlıova Kaymakamlığı önünde kısa bir açıklama yapan HÜDA-PAR Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl, "Hür Dava Partisi Genel Merkezinden almış olduğumuz yetki belgesini Karlıova Kaymakamlığına verdik. İlçe Emniyet Müdürlüğünden aldığımız "Alındı" belgesi ile Hür Dava Partisi Karlıova ilçe teşkilatımızı resmen kurmuş bulunmaktayız. Teşkilatımızın tüm İslam ümmetine, insanlığa ve özelde de Karlıovalılara hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
 
Halkın sesine kulak verip, söylenmek isteyip de söylenemeyenleri dile getirmektir gayemiz. Karlıova halkına hizmet için bütün enerjimizi sarf edeceğimizden halkımızın şüphesi olmasın. Hakkın şahitleri olarak halka hizmet en büyük görevimizdir" dedi.
 
Elazığ Palu ilçe teşkilatı da kuruldu
HÜDA PAR Palu ilçe teşkilatı, yapılan başvurunun ardından alınan `Alındı` belgesiyle resmen kuruldu.
 
Alındı belgelerini İlçe seçim kuruluna teslim eden İlçe Başkanı Hasbi Karabulut, HÜDA PAR`ın Halka ve İslam`a hayırlı olması temennilerinde bulundu. Karabulut, "Hür Dava Partisi Palu İlçe Teşkilatını İlçe Seçim Kuruluna vermiş olduğumuz `Alındı` belgesiyle, resmen kurmuş bulunmaktayız. İlçemize, ülkemize, insanlarımıza ve bütün insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Üzerimize aldığımız bu ağır sorumluluğu yerine getirmek için Rabbimizin yardımıyla elimizden gelen her türlü çabayı Allah`ın izniyle yapacağız. Allah muvaffak kılsın Allah hepinizden razı olsun" dedi. (Şükrü Tontaş, Süleyman Tuna, Bülent Temiz, Ebubekir Alkan - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir