• DOLAR 32.573
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2437.984
  • ...
AK Parti dört ilde kongre düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adana'daki kongreye AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana ve çevre illerinin AK Parti milletvekilleri, HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve birçok partili katıldı.

Kongrede AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, yeniden il başkanlığına seçildi.

 

Telekonferans üzerinden 4 ilde düzenlenen kongreye katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayırlı olsun temennisi ile konuşmasına başlarken partide yeni görev alan teşkilat üyelerine başarılar diledi.

Konuşmasında CHP'ye eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kurdukları ittifakı sorgulamak yerine, aslı-astarı olmayan hezeyanlarla AK Parti’yi ilzam ediyorlar. Oysa bugün kime sorsanız, Atatürk’ün CHP’si ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si arasında ‘isim benzerliği’ dışında hiçbir bağın, hiçbir ilişkinin olmadığını size söyleyecektir. Siz gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle yol yürüdüğünüzü, hangi kirli pazarlıkları yaptığınızı, kime hangi imkânları peşkeş çektiğinizi görüyor. Menemen’i gizleyebilir misiniz? Siz saklamak için yırtınsanız da bu millet sizin her hafta bir milletvekilinizi 6-8 Ekim olaylarının faillerinin ayağına gönderdiğinizi biliyor. Aynı şekilde bu millet, 520 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır Annelerini bir kez olsun ziyaret etmediğinizi de biliyor.” dedi.

Konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah gençliğimizi LGBT gençliği değil, tarihten gelen bu milletin o şanlı tarihindeki gençlik olarak geleceğe taşıyacağız. İşte siz, bilgisayarların klavyelerinde olan gençliksiniz, LGBT gençliği değil. Siz, kıran döken gençlik değil, tam aksine kırılan, dökülen o kalpleri ayağa kaldıran gençliksiniz. Size inanıyorum, size güveniyorum." diye konuştu.

Salgın nedeniyle tüm dünyada yatırımların durma noktasına geldiği bir dönemde Türkiye’nin yatırım seferberliğini kararlılıkla sürdürdüğünü dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manavgatlılara 300 yataklı planlanan hastane inşaatına yakında başlanacağını belirtti.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir