• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Rahmet Eli mart ayı faaliyetlerine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van Rahmet Eli Gıda Bankası daha önce başlatmış olduğu, yardımların fakir ve muhtaç ailelerin evine bizzat teslim edilmesi uygulamasına devam ediyor. Her ayın ilk haftasında başlayan bu uygulamanın mart ayı çalışmaları da böylece başlamış oldu.
 
Sabahın erken saatlerinde Rahmet Eli Gıda Bankası`nın önünde toplanan yaklaşık 60 üye ve gönüllü, araçlarına astıkları pankartlarla ekipler halinde, belirtilen 12 mahalleye dağıldı.
 
Kendilerine verilen fakir ve muhtaç aileler bilgi formunu titizlikle inceleyen ekipler muhtaç ailelere, beraberinde getirdikleri yardımları birinci elden teslim etti.
 
Yapılan yardımların ardından görevlerini başarıyla ifa eden ekipler, dernek binasına dönerek fakir ve muhtaç aileler bilgi formunu güncelledi.
 
Konu hakkında bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Sabri Yıldırım, mart ayı faaliyetlerine başladıklarını belirterek bu ay başlangıcında 200 aileye temel gıda yardımı, 80 aileye de 1,5 kg`den oluşan et yardımı yaptıklarını belirtti. Yıldırım, ayrıca mart ayı içerisinde faaliyetlerinin bununla sınırlı kalmayacağını, giderek artacağını kaydetti. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir