• DOLAR 32.506
  • EURO 34.637
  • ALTIN 2479.79
  • ...
Merhum gazetecilerin malzemeleri sergileniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tarsus Medya Mensupları Derneği (MEDYAD), kendi basın merkezinde oluşturduğu Merhum Gazeteciler Köşesi ile hayatını kaybeden gazetecilere ait basın malzemelerini oluşturduğu bir müze ile sergiliyor.


MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, 180 metre karelik alanda faaliyet gösteren basın merkezinin, Tarsus`ta çalışan muhabir ve gazetecilere hizmet verdiğini belirtti.


Genç gazetecilerin, usta gazetecileri daha iyi tanıması için böyle bir mini müze oluşturduklarını belirten Çalışkan, \"Medya Mensupları merkez binası içerisinde yaptırılan ve misafirler tarafından oldukça ilgi gören bu çalışma, Tarsuslu merhum basın mensuplarımıza ve gazeteci meslektaşlarımıza saygı gösteriyoruz. Hayatını kaybeden gazetecilerimize saygımızı hiç kaybetmedik. Onlar için kendi basın merkezinde oluşturduğumuz Merhum Gazeteciler Köşesi`nde fotoğraflarını sergiliyoruz. Köşemizde hayatını kaybeden merhum gazetecilerin resimleri ve onlara ait basın malzemelerini sergiliyoruz\" ifadelerini kullandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir