• DOLAR 32.381
  • EURO 35.066
  • ALTIN 2324.96
  • ...
Ahmet Türk `Sızdıran Bizdense Özür Dileriz` Demişti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk, görüşme notlarının basına yansımasının ahlaksızlık olduğunu belirterek, bu notların kendileri tarafından sızdırıldığının ortaya çıkması halinde özür dileyeceklerini söyledi. Ancak görüşme notlarını yayınlayan Milliyet gazetesi 3 gün önce zaten kaynağını açıklamış ve notları BDP`dn aldıklarını belirtmişti.

"BİZDEN ÇIKARSA ÖZÜR BORCUMUZ OLUR"

Ahmet Türk yaptığı son açıklamada, `İmralı Tutanakları` olduğu iddia edilen görüşme notlarının basına sızdırılmasını parti olarak ahlaksızlık olarak nitelendirdiklerini kaydederek, ``Bu yansımanın sürece zarar verdiğini ve zarar vermek istediği bir mantıkla gündeme geldiğini düşünüyoruz. Başından beri söyledik barışı en fazla zorlayan, isteyen biziz. Asla ve asla parti olarak böyle bir şeyi yapmayız ve parti olarak bunu bir ahlaksızlık olarak değerlendiririz. Bunu da çok açık söylüyoruz. Ama elbette bunu araştıracağız, bir eksiğimiz varsa bir sorumluluğumuz varsa burada bu eksikliğimizden sorumluluğumuzdan dolayı halkımıza, sürece özür borcumuz olur. Bunu açık yüreklilikle gündeme getireceğiz`` dedi.

MİLLİYET DOĞRULAMIŞTI

Ahmet Türk`ün dün bu açıklamayı yaparken, Milliyet`in 2 gün önce yaptığı açıklamayı görmezden geldi. Milliyet gazetesi 3 gün önce yaptığı açıklamada, kaynaklarını açıklamış ve görüşmeyi BDP`nin kendilerine sızdırdığını belirtmişti. Ancak Ahmet Türk bu açıklamayı görmezden gelmeyi tercih etti.

İşte Milliyet`in görüşmeyi BDP`nin sızdırdığını açıkladığı o haber...


ÖZÜR DİLEYECEKLER Mİ?

Görüşmenin  BDP`nin sızdırdığını iddia eden Milliyet Gazetisi,  BDP söz verdiği gibi özür dileyecek mi? Şimdi herkes bu soruya Ahmet Türk ve BDP`den gelecek cevabı bekliyor...

ROTAHABER
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir