• DOLAR 32.55
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2433.28
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

 

VAN OLAY GAZETESİ: Camiye gitmenin bedeli 12,5 yıl!
Van`da yayın yapan bir radyonun konuğu olan İLKHA Van Bölge Temsilcisi Fikret Özkan, 28 Şubat mağdurlarından birinin de kendisi olduğunu belirterek o süreçte sırf camiye gittiği için 12,5 yıl ceza aldığını söyledi.

 

Depremzedelerden muayene ücretleri alınacak mı?
Van`da 2011`de meydana gelen depremlerden sonra Afet fonu çerçevesinde halktan alınmayan Hastane katkı paylarının hastaların T.C kimlik numaralarına işlendiği ortaya çıktı.

 

GAZETE VAN: Van`daki bazı derneklerin kapatılması protesto edildi Feqiyê Teyran Parkı`nda bir araya gelen Meya-Der, Tuyad-Der, Kurdi-Der, Göç-Der, Yöder, VAKAD, Van Hacıbekir Mahallesi Özgür Yurttaş Derneği, Seyit Fehim Arvası Mahallesi Özgür Toplum Derneği, Akköprü Mahallesi Demokratik Halk Derneği ve Yeni Mahalle Özgür Halk dernekleri, kapatma davasına tepki gösterildi.

 

Tebriz`den gelen 60 kişilik heyet Van`da temaslarını sürdürüyor
Van Valiliği, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Borajet Hava Yolları ile bazı otellerin katkıları ile düzenlenen `Van Tebriz ile Buluşuyor` konulu toplantı Özel Hotel`de gerçekleştirildi.

 

MERKÜR HABER: Van`da 900 öğrenci ilk kez tiyatro ile buluştu
Van Belediyesi ve Van Devlet Tiyatrosu`nun ortak projesi kapsamında 900 çocuğa ücretsiz tiyatro izletildi. Van Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen \"Bildirim\" ve \"Alem Kalem\" oyunlarını aileleri ile birlikte izleyen öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

 

Van Ekonomi Konseyinden imar planı tartışmasıyla ilgili açıklama
Van Ekonomi Konseyi bir açıklama yayınlayarak siyasileri sorumlu olmaya çağırdı. İmar Gerginliğinin kentin ekonomisini olumsuz etkilediğinin vurgulandığı açıklamada \"Bunun sonucunda inşaat sektörü ciddi mali daralma yaşamış ve bu durum halen devam etmektedir.\" denildi.

 

WAN HABER: Çığ faciası ucuz atlatıldı
Van-Bahçesaray karayoluna çığ düşmesi sonucu onlarca araç mahsur kaldı.

 

TUTKU HABER: Bakanlık bu konuda açıklama yapacak mı?
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Taha Al`ı makamında ziyaret eden Van Milletvekili Gülşen Orhan`a Van Belediyesinin, imarı feshettiklerine dair yapılan açıklamaya Bakanlığın açıklığa kavuşturacağını söyledi. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir