• DOLAR 32.585
  • EURO 34.725
  • ALTIN 2526.605
  • ...
Bağlar Belediyesi eğitim yuvalarını yenilemeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son 22 ayda 30’a yakın okulun çevre düzenlemesini yapıp fiziki eksiklerini gidererek eğitim için elverişli hale getiren Bağlar Belediyesi, Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla bir okulun çevresini daha yeniledi.

Bağlar’da bulunan Yunus Emre İlkokulu’nun bahçe düzenlemesini yapan ekipler, salgın sürecinin seyrine göre şubat ayında başlaması beklenen eğitim ve öğretim için okulun bulunduğu alanı güzel bir görüntüye kavuşturdu.

Karacadağ bölgesinde bulunan Karahan Mahallesi’nde sel ve su taşkınlarına karşı beton boru döşeme çalışması gerçekleştiren Bağlar Belediyesi, Kırsal Gömmetaş Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği bölgelerde çalışmalar yürüterek yeni yapılan yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Merkez 5 Nisan Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine bozulmuş olan parke taşlarının yerine yenileri döşenerek kaldırım ve ara sokaklar güzel görünümlü hale getirildi.

Uzun yılların ihmali olan sorunun çözülmesi mahalle sakinlerini sevindirdi. Mahallede ikamet eden vatandaşlar, yerine getirilen hizmet nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. (İLKHA)




Bu haberler de ilginizi çekebilir