• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Öğrencilere kaynak kitap desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, şube müdürleri ve imam hatip okullarının müdürlerinin katılımıyla imam hatip okullarında kaynak kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Salgının ortaya çıkardığı olumsuz süreçler ilimizin kıymetli STK'larının bu tür destekleri ile kısa sürede ortadan kaldırılacaktır. Adıyaman İmam Hatipliler Derneğimizin yönetim kuruluna ve bu anlamda katkı sunan tüm paydaşlara bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı, önder ve öncü bir gençlik ve nesil için her birimizin her bir STK'mızın çaba göstermesi gerektiğine inanıyoruz. Bu anlamda katkı sunan, destek veren ve bu süreci sahiplenen herkesten Allah razı olsun der öğrencilerimiz adına da teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.

Adıyaman İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ebubekir Turmaz ise "Kitaplar ilimiz geneli İmam Hatip Okullarında eğitim-öğretim gören tüm öğrencilere verilmek üzere okul idarelerine teslim edildi.  Adıyaman İmam Hatipliler Derneği olarak özelde imam hatip okullarımızın genelde ise ilimizin eğitimine ve öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Özellikle yaşadığımız bu Pandemi döneminde öğrencilerimizin akademik gelişimlerini desteklemeyi bir görev olarak addettik. ÖNDER Genel Merkezimizin çeşitli yayınevleri ile yapmış olduğu görüşmeler ve Deniz Feneri Yardımlaşma Derneğinin de katkılarıyla 3 etap halinde gönderilen kitaplarımızı okullarımız aracılığı ile öğrencilerimize ulaştırmaya devam ediyoruz." dedi.

Binlerce kitap dağıttıklarını belirten Turmaz "Çeşitli yayınevlerinin baskıları olan kitaplar, ilimiz ve ilçelerimizde bulunan imam hatip okullarımızda okuyan tüm öğrencilerimize ulaştırılıyor. Birinci etapta 4 bin 854 kitap, ikinci etapta 5 bin 400 adet kitap öğrencilerimize ulaştırıldı. Şu an üçüncü etapta bin 872 adet TYT-AYT sınavlarına hazırlık ve kaynak kitap öğrencilerimize verilmek üzere temin edilmiştir. Yaklaşık 600 bin TL piyasa değerine sahiptir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir