• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
Yeşilay 93 yaşında!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Yeşilay Batman İl Temsilcisi Başkanı Şehmus Temiz, Mart ayının ilk haftası olarak kutlanan "Yeşilay Haftası" nedeniyle yazılı basın çıklaması yaptı.
 
Temiz, yaptığı açıklamada Türkiye Yeşilay Cemiyeti olarak 93 yıl boyunca binlerce mensubu, gönüllüsü ile hizme etmeye devam ettiklerini söyledi. Temiz, açıklamanın devamında şunları söyledi: "93 yıl önce, gençliğin istikbalini bağımlılıklara kurban etmemek gayesiyle el ele veren bir grup aydınımızın temellerini attığı Türkiye Yeşilay Cemiyeti, bugün binlerce mensubu, gönüllüsü, genç ve dinamik kadrolarıyla bağımlılık karşısında mücadele veren yüz akı bir sivil toplum kuruluşu olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Tarihimizdeki bu çok önemli ve anlamlı olayın yıldönümüne tekabül eden Mart ayının ilk haftası da ülke çapında farkındalık yaratan etkinliklerle "Yeşilay Haftası" olarak kutlanmaktadır."
 
Türkiye Yeşilay Cemiyeti adına, birçok yeni ve etkin projeyle bağımlılığa karşı mücadelesini sürdüren Yeşilay gönüllülerinin Yeşilay Haftası`nı kutladığını ifade eden Temiz, bu vesileyle tüm insanlığa sağlıklı, üretken ve özgür bireyler olarak `yaşamayı seç` diyerek tavsiyelerde bulundu. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir