• DOLAR 32.515
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2435.047
  • ...
Adıyaman Belediyesi Çocuk Evleri Sitesine halı yaptırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehrin birçok noktasında sürdürdüğü park ve semt sahaları projelerini ihtiyaç duyulan kurum ve kuruluşlar için de yapan belediye Çocuk Evleri Sitesi bahçesine de halı saha yaptırdı.

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde Vartana mevkiinde hizmet veren Adıyaman Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret eden Kılınç, hem müdürlük yetkilileriyle hem de çocuklarla sohbet edip, Adıyaman Belediyesi’nin kendileri için yaptırdığı sahada incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcıları Ramazan Oruç ve Mithat Töken’in katıldığı ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Kılınç "Adıyaman Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek, Adıyaman Belediyesi olarak buradaki çocuklarımız için yaptırdığımız halı sahada incelemelerde bulunduk. Devletimizin şefkatli ve güçlü kollarında yetişen yavrularımız ülkemizin yarınları, geleceğin büyükleri olacak inşallah. Başta Müdürümüz Suphi Yılancı olmak üzere çocuklara şefkatle yaklaşan bütün yetkililere ve çalışanlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Müdür Yılancı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapımı tamamlanmak üzere olan halı sahadan dolayı Kılınç’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir